další sraz
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
další sraz
te? m? napad docela povedenej program na p?íští sraz:
p?íjezd pátek odpoledne, kemp u máchova jezera
sobota - letišt? mimo?, ve?er kemp u máchá?e
ned?le - okruh v sosnové tak na 2-5 hodin, podle zájmu a odpoledne na ve?er domu
a asi by se to dalo roztáhnou i na víc dní, takže by se z toho dala ud?lat i menší dovolená :-)
drahé polovi?ky by klidn? mohli z?stat u vody celou dobu, aby se s náma nenudili
co vy na to?
p?íjezd pátek odpoledne, kemp u máchova jezera
sobota - letišt? mimo?, ve?er kemp u máchá?e
ned?le - okruh v sosnové tak na 2-5 hodin, podle zájmu a odpoledne na ve?er domu
a asi by se to dalo roztáhnou i na víc dní, takže by se z toho dala ud?lat i menší dovolená :-)
drahé polovi?ky by klidn? mohli z?stat u vody celou dobu, aby se s náma nenudili
co vy na to?
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se vybere dobry termin, aby se to dalo vzit jako takova mala dovolena, jsem rozhodne PRO. Pro ty, co to maji daleko, bude takovy program na nekolik dni zajimavejsi, nez v jednom dni 600-800km kvuli necemu, co by trvalo jen par hodin. A konecne by byla prilezitost se poradne napit (rika se tomu odborne MEKKEJ RESET )
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja budem najblizsie tri mesiace (kua, cele leto ) jazdit kazdy tyzden do mnichova... nebude to sranda - 500 km domov, potom 400 na zraz...
jedine, ze by som prisiel rovno z mnichova (to je len 500 ) a niekto zo slovakov mi priviezol manzelku kto sa hlasi dobrovolne?
termin by som navrhol na konci juna, alebo este neskor
jedine, ze by som prisiel rovno z mnichova (to je len 500 ) a niekto zo slovakov mi priviezol manzelku kto sa hlasi dobrovolne?
termin by som navrhol na konci juna, alebo este neskor
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: