MOTOKÁRY Radotín asi po 11 v sobotu 26.1.
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
V Rakovníku je motokárová dráha ale to je asi blbost kdyz prevazna vetsina ucastniku srazu je z Prahy tak aby se tam jelo...
http://www.superkary.cz/monaco2.html
Propustnost trate je tam tak 5 motokár, mozna 7 ale to by bylo jet naraznik na narazniku
Ale zato celkem drsná trať, jedna zatacka je jen o par centaku sirsi jak motokara a vetsinou se jezdi driftem. A nejlepsi je ze v te zatacce nejsou zadne pneu ale pouze 1cm silna gumova deska na zdi
http://www.superkary.cz/monaco2.html
Propustnost trate je tam tak 5 motokár, mozna 7 ale to by bylo jet naraznik na narazniku
Ale zato celkem drsná trať, jedna zatacka je jen o par centaku sirsi jak motokara a vetsinou se jezdi driftem. A nejlepsi je ze v te zatacce nejsou zadne pneu ale pouze 1cm silna gumova deska na zdi
Naposledy upravil(a) 935Baby dne 25.01.2008, 21:04, celkem upraveno 1 x.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
nejvíc dobrej ,úplně emko jak vyšitý na tutyareuratty píše:Kámo, je to M3 3,2...Je to můj dobrej kámoš...Znám tu M3 dobře...Heini píše:Ta žlutá není M, to tě sklamu. Max 328
Ha takže z toho nic nebude , jsem chtěl přijet dělat diplomata, mezi m vs. 200sx a houbeles...nebo houmeles fire?Organizátor jak noha :-D
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych jel
Naposledy upravil(a) 935Baby dne 26.01.2008, 10:49, celkem upraveno 1 x.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- street.racer
- user
- Kontaktovat uživatele:
nejvíc dobrej ,úplně emko jak vyšitý na tutyNo_name píše:areuratty píše:Kámo, je to M3 3,2...Je to můj dobrej kámoš...Znám tu M3 dobře...Heini píše:Ta žlutá není M, to tě sklamu. Max 328
Víš woe, je sice hezký že mluvíte o nějaký žlutý 328, ale já řikal že M má Wertheim...To že Heini řeší uplně nějaký jiný BMW už neni moje chyba, když já od začátku mluvim o Wertheimově M...Tak tu ze mě nedělej č*ráka Petře, děkuji...
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32