Renocar jar 2007
Maxx: To snad nemyslis vazne A nejde s tim neco delat, pujcit si jine kola nebo tak?
Naposledy upravil(a) Peca dne 04.04.2007, 18:48, celkem upraveno 1 x.
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
pablo
maxi a kde vidis problem z kolama sa naser zitra zezen kolaa a mazej to udelat snat nejaky kola ta nezastavi v tom abys jel na renocar
No tak to je mizérie
Nakonec budem rádi když nás tam bude 6 (počítám dvoukila), další dva jsou ve stavu "když to dám do kupy tak přijedu" a pár dalších přijede něčím jiným
Nakonec budem rádi když nás tam bude 6 (počítám dvoukila), další dva jsou ve stavu "když to dám do kupy tak přijedu" a pár dalších přijede něčím jiným
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
pablo
ti zavolam ze v brne sa neco stalo a nelehave tam musis odcestovat a pustej te
nějak to musím vyřešit moje ví že jsem chtěl jet do brna, jsem jí právě oznámil že pojedu v sobotu do brna a dostalo se mi odpovědi no to nemyslíš vážně, já se z tebe zblázním, tady budou všichni oslavovat narozeniny a ty budeš v brně, já už vlastně ani nevím proč jsme spolu, furt jsi v práci nebo na dílně a nebo někde v prdeli
ale protože se řídím heslem, ještě se nestalo aby to nějak nedopadlo
tak ono se to nějak vyvrbí
PS: sháním hluchou, slepou, nenáročnou multimilionářku, bezdětnou, která nic nechce, ráda vaří a občas podrží
ale protože se řídím heslem, ještě se nestalo aby to nějak nedopadlo
tak ono se to nějak vyvrbí
PS: sháním hluchou, slepou, nenáročnou multimilionářku, bezdětnou, která nic nechce, ráda vaří a občas podrží