kto je z Mladej Boleslav?
kto je z Mladej Boleslav?
tak uz som zase tu co tak dat niekde stretko. neviem sice kde, lebo to tu nepoznam. Inac je tu njekde plac na hranie sa na snehu , alebo na drenie gum:)?
benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: kto je z Mladej Boleslav?
Čoveče nevim v jakym to bude stavu ale dobrej "plac" na vyblbnutí v zimě byl vedle štěpánky - směrem do Dobrovic - vždycky tam bejvá cirkus ale nevim jestli tam zajedeš - s rapidem jsem tam jel normálně ale jestli máš sníženej podvozek nevim nevim ! A nic nezaručuju - byl jsem tam naposled když jsem tam byl na škole - cca rok a půl zpátky :/ Kdyžtak ti něco poradí Vanas ! Ten je z Bolky
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- Vanas
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: kto je z Mladej Boleslav?
hele u ty Stepanky je to na pytel, je to tam sama dira a vymol, sx-em sem tam nikdy radsi nebyl... jediny misto v okoli, kde je to celkem v pohode je na letisti v Hoskovicich, zaplatis si tam 50kc na hodku a muzes tam radit jak chces... rozhodne lepsi nez prasit nekde ve meste ale pozor na kanaly, tusim ze Tomita tam na jeden vlitnul... ted je to tam ale nic moc, kluci tam byli nedavno a prej je tam vrstva ledu a snih je z toho vyfoukanej...
red 200sx s13