Vým?na zámk?
- Piettro
- user
- Kontaktovat uživatele:
Vým?na zámk?
No pomalu zacinam mit problem vubec se do auta dostat a kdyz uz se mi to povede, tak je zas problem otocit klicek v zapalovani. Samozrejme jsou i svetle chvilky
Promazani pomohlo jen nepatrne. Klic je skoro hladky, jak je sjety.
Menili jste nekdo, mate zkusenosti??
A kde by se to dalo sfouknout (u Nissana ) ???
Promazani pomohlo jen nepatrne. Klic je skoro hladky, jak je sjety.
Menili jste nekdo, mate zkusenosti??
A kde by se to dalo sfouknout (u Nissana ) ???
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
Vým?nu všech zámk? jsem podstoupil poté, co mi n?jakej zkurvenec kladivem a šroubovákem vymlátil zámky ve dve?ích, když se mi pokoušel auto ukrást.. Vým?na tehdy prob?hla v origo servisu Nissan v Dejvicích, šla z pojistky a stálo to 19.000,- = t?i zámky, zapalování, t?i klí?e a práce..Piettro píše:No tu vymenu zamku bych uvital nejvic, ale zatim sem nemel cas se tam zajit zeptat
Tak sem chtel zjistit, zda to uz nekdo podstoupil.
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Piettro
- user
- Kontaktovat uživatele:
No me to bohuzel z pojistky nepujde, me to pujde z vlastni penezenky.
Nicmene dneska jsem navstivil Nissana a po mensim pruzkumu ETK a katalogu mi byla sdelena cena cca 8000,- za 3 zamky + zapalovani. Panove z Nissanu by potrebovali 4 hodiny na vymenu po 550,-/hod.
cca bratru 10 500,-
No jeste ze to neni tak akutni, momentalne vozim dva klice - jeden na dvere a druhy na startovani.
Kdyby mel nekdo doma volne valejici se zamky vc. zapalovani, tak dejte vedet.
Nicmene dneska jsem navstivil Nissana a po mensim pruzkumu ETK a katalogu mi byla sdelena cena cca 8000,- za 3 zamky + zapalovani. Panove z Nissanu by potrebovali 4 hodiny na vymenu po 550,-/hod.
cca bratru 10 500,-
No jeste ze to neni tak akutni, momentalne vozim dva klice - jeden na dvere a druhy na startovani.
skus napisat Sprinterovi...Piettro píše:No me to bohuzel z pojistky nepujde, me to pujde z vlastni penezenky.
cca bratru 10 500,-
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
To je sice krásná cena, ale pojiš?ovna by takovejhle nákup neuznala.. proto ten autorizovanej servis..Martin_534 píše:za 19000 sem koupil celou kastli i s funk?níma zámkama, ale je pravda, že sem dostal jenom jeden klí? :-)Ondrey píše:Vým?na tehdy prob?hla v origo servisu Nissan v Dejvicích, šla z pojistky a stálo to 19.000,- = t?i zámky, zapalování, t?i klí?e a práce..
Pokud n?kdo bude ty zámky kupovat z vlastního, tak je samoz?ejm? placení ceny 19.000,- blbost a je lepší to sehnat jinde.
240 genuine british BHPs covered with British racing green..