saigone píše:mno jak velkej mas prenos dat? Ja mam taky kyslikare 2048 kbit/s
Na za posledni dva mesice jsem vzdy v puli mesice uz mel snizenou rychlost. Tahal jsem videa Best Motoring International a tak
Limit je tam 8GB. Kdyby aspon slo priplatit za GB nad limit. Pak nabizeji 2048kbit/s bez datoveho limitu ale za 1100Kč bez DPH.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Tak jse ten film nestahl Seklo se mi to na 99,5% Blbejch 3,5MB mi chybělo.
Nemate nikdo odkaz na film kde bych ho mohl stahnout?
Hlavne ne nekvalitni kino-rip kde prebihaji pred kamerou navstevnici kina a podobne.
Proste neco v normal kvalite jako kdyz koukate na film co je na plné CD.
Takze ten chlap co mi vcera strkal do zadku gumovou pest byl gay?
Vsichni jdete na Borata povinne, dozvite se o Kazachstanskem svatku zidobrani, jaka je nejlepsi zbran na srileni zidu, neco o valce v Iraku a jak rychle musite jet v hummeru abyste zabili partu ciganu. Fajné
Má to 700MB a zvuk i obraz v "DVD" kvalite - zadny shit kinorip A download jede velice slusnou rychlosti. Samozrejme na ceske titulky zapomente
Tak snad to ted o svatky konecne taky uvidím