OT
Re: OT
Už mě z normální židle při sezení u kompu a hraní LFS boleli záda...Tak jsem se nasral, využil starých součástek a mám luxusní křeslo ze kterýho záda nebolej...
A mám to zadarmo !!!
(nastavování náklonu zachováno...přibylo ještě výšková stavitelnost)
A mám to zadarmo !!!
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
hh zaujimave riesenie. Ja mam kozene kreslo, takze ma rit neboli pri hrani momentalne uz zasa NFSU2. Ale Volant k tomu teraz nemam. Dodrbal sa, tak som im ho vratil. (prestal vibrovat)areuratty píše:Už mě z normální židle při sezení u kompu a hraní LFS boleli záda...Tak jsem se nasral, využil starých součástek a mám luxusní křeslo ze kterýho záda nebolej...
A mám to zadarmo !!!
Edit: V nay-ke maju teraz za nejakych 9000 volant, s 5 stupnovou prevodovkou, (manualna) aspon tusim ze 5. :-D ale mozno aj 6, troma pedalmi, takze aj spojka a HLAVNE 960 stupnov otacanie. (resp. otacanie ako v normal aute) neviem ci nema aj vlastnu rucku.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Yamaha Raptor 700
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
- J3tb0Y
- user
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze ten co ma areuratty je presne ten isty mal by to byt logitech G25
Zelená S14a APEX-I BESTIA v hlavnych ulohach: Apexi power FC,turbo Apexi AX53B70, EBC Apexi AVCR tlak 1,1bar,sanie Apexi Power intake pre z32maf, vacky greddy in-256, ex-264, komplet nerez vyfuk Apex sensible twin exit, zvody Apex Type 2 stainless tubular manifold, FMIC no name, vstreky denso 550, shortshift, HKS SSQV, denso iridium, exedy paddle clutch kit , koni sport tlmice a H&R pruziny -30mm dole, apex 324mm brake kit + dosky ferodo 2500 vzadu brembo kotuce + dosky EBC redstuff.
jj je to G25..taky jí mám
91' RS13 SR20DET - PRO SPEC
https://www.youtube.com/watch?v=H61xLeyxPXY
https://www.youtube.com/watch?v=H61xLeyxPXY
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
s fotrom som kupil nejaky volant, s 960stupnovym otacanim, ale konahle som to napojil na PC, zablokovalo sa tam nieco, a siel iba ako klasicky PC volant. Ked to v NAY napojili na playstation, zasa sa to odblokovalo.J3tb0Y píše:myslim ze ten co ma areuratty je presne ten isty mal by to byt logitech G25
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
Yamaha Raptor 700
Taková fota vždycky potěší. Je hezké vidět že někdo si s těma autama taky užívá a jen pod nima neleží
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
hej lidi,udělejte si tříkila
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
ma to jednu vadu chyby ti tam laktova operkaareuratty píše:Už mě z normální židle při sezení u kompu a hraní LFS boleli záda...Tak jsem se nasral, využil starých součástek a mám luxusní křeslo ze kterýho záda nebolej...
A mám to zadarmo !!!
luxusní projíždka, a luxusní přesun po tmě z lipna do plzně a přitom trochu GAS
a hláška dne
stůj,stůj,stůj,stůj,stůj,stůj,stůj,stůj,stůj,stůj,BAGR
a hláška noci
opíkali jsme kohouta a on nám bouchnul
stůj,stůj,stůj,stůj,stůj,stůj,stůj,stůj,stůj,stůj,BAGR
a hláška noci
opíkali jsme kohouta a on nám bouchnul