Predpremiera F&F 4
Re: Predpremiera F&F 4
Smial som sa na tom ze ostatny na muscle cars a inych zverinach jazdili zakruty celkom v pohode a on mal Skyline, predpokladal som ze 4x4 a aj napriek tomu lieta zakrutami ako handra a bere to nejak moc zosiroka a vobec mu to nedrzi. Aj na tej sotoline v mexiku mu to drzalo najmenej, co bolo uplne mimo reality ale tak o tom ten film moc nebol no.
Inac sa mi to velmi nepacilo, zdalo sa mi ze sa tam snazia spravit strasny dej a trochu malo ukazuju auta. Ani tych zavodou tam nebolo tolko, v podstate len jeden. Ten zaciatok bol asi naj.
Inac sa mi to velmi nepacilo, zdalo sa mi ze sa tam snazia spravit strasny dej a trochu malo ukazuju auta. Ani tych zavodou tam nebolo tolko, v podstate len jeden. Ten zaciatok bol asi naj.
Nissan 200sx(S14), Garrett 2871 turbo, greddy-s damper system, R2D2 blow off, Greddy turbo timmer, Tanabe fordan g-blue exhaust system, Wiseco piesty, Eagle ojnice, BC vačky pruziny ventili,...
tak tak , bylo to málo o autech .. dnes jsem na to byl , film se mi líbyl, ale pěknejch aut a scén s nima tam moc nebylo .
Přesně tohle mi taky vrtalo hlavouMirek píše:poskladal z nich toho jednoho, ale do ted mi vrta v hlave co pouzil z R35..pac co jde na R34 pujde i na SX
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Ale lidi no tak, vždyť to bylo směšné. Herci, dialogy, stupidně přehnané akční scény a vrcholem všeho debilní finále v tunelu které vypadalo hůř jak intro k NFS.
Byla tam vidět snaha navázat na jedničku, chvilkama se to i dařilo, ale jinak mnohem horší jak 1. díl
Byla tam vidět snaha navázat na jedničku, chvilkama se to i dařilo, ale jinak mnohem horší jak 1. díl
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Nechcete niekto tu s14 co vo filme rozbili? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/FAMOUS-F ... 240%3A1318
Moje auta:
2001 Škoda Octavia 1,6 - 2005 R.I.P. (Totálka)
2004 NISSAN 200SX s14a - 2010 predaný Patrickovi
2005 Suzuki Jimny 1,3 4x4 - 2009 R.I.P. (Totálka)
2008 Suzuki Swift 1,3 - 2016 predaný
2010 Hyundai ix35 Style 4x4 - 2014 predaný
2013 Renault Megane 1.6 16V - auto manželky
2013 Hyundai SantaFe III Premium 4x4 - moje dnešné vozidlo
2001 Škoda Octavia 1,6 - 2005 R.I.P. (Totálka)
2004 NISSAN 200SX s14a - 2010 predaný Patrickovi
2005 Suzuki Jimny 1,3 4x4 - 2009 R.I.P. (Totálka)
2008 Suzuki Swift 1,3 - 2016 predaný
2010 Hyundai ix35 Style 4x4 - 2014 predaný
2013 Renault Megane 1.6 16V - auto manželky
2013 Hyundai SantaFe III Premium 4x4 - moje dnešné vozidlo
- Foxone
- user
- Kontaktovat uživatele:
ako nic v zlom ale podla mna 3. ma perfis dej...speedy_s píše:Konečně jsem taky v sobotu viděl a maj u mě plus ani jedno FC ze dvou, který byly vidět nerozbily Jinak dějově celkem vydařený oproti 3ce. Jako sračku bych to neoznačoval, ale takovej relax film, nebejt přehnanejch scén, tak bych to srovnával s jedničkou, ne-li lepší. Ale škoda tý stříbrný S14, byla vážně pěkná, to jsem i trochu zanadával
S 12 Grand Prix Edition (FJ20E) - swap na CA18DETTTT - riesi sa elektrika
BMW E36 325TD
budeš jezdit stylem rychle a zběsile počítej taky že ti bude mizet benzín stylem rychle a zběsile
BMW E36 325TD
budeš jezdit stylem rychle a zběsile počítej taky že ti bude mizet benzín stylem rychle a zběsile
mne sa nepáčilo že autá tam už nehrali takú dôležitú úlohu, prišlo mi to viac ako akčný film kde vin diesel zase ukazuje svoje svaly
- Foxone
- user
- Kontaktovat uživatele:
a preto nikdy opakujem NIKDY nehovor pred babou ze to bolo o nicomTuSa píše:mne sa nepáčilo že autá tam už nehrali takú dôležitú úlohu, prišlo mi to viac ako akčný film kde vin diesel zase ukazuje svoje svaly
BMW E36 325TD
BMW E36 325TD
s hladiska deja okolo aut to urco nebolo to prave orechove aj ked tam boli pekne masiny,ale mne sa to pacilo velmy. to my prislo ako dvojka rychlo a zbesilo, nez FaF2,3. tieto dva dieli boly sice o autach, ale na mna osobne jednotka zaposobila najviac a u mna bola spustacom do tuningu ako takeho, takze ma velmi potesila 4 ze nadviazuje a ukoncuje jednicku aj ked auta tam hraly druhe husle. to je moj nazor na tieto hviezdne vojny. rozhodne by som siel na to este raz
benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen
hmm asi preto sa jej to zdalo celkom dobréFoxone píše:a preto nikdy opakujem NIKDY nehovor pred babou ze to bolo o nicomTuSa píše:mne sa nepáčilo že autá tam už nehrali takú dôležitú úlohu, prišlo mi to viac ako akčný film kde vin diesel zase ukazuje svoje svaly
btw: neprišla vám táto 4ka ako pokračovanie 2jky a potom by malo ísť Tokyo drift? Keďže som tam zazrel toho Han-a ktory v tokyo drifte zhynul a ešte sám tam rozprával že by rád šiel do tokya..
- Foxone
- user
- Kontaktovat uživatele:
presne jak pises... je to pred tokiom... inak to s tym NIKDY to mala byt sranda
BMW E36 325TD
BMW E36 325TD