BMW
Re: BMW
za to auto bych dal max 80 litru....mozna ani to ne...obe zadni kola cumej uplne jinym smerem...
Taky jsem koukal že to má zadní kola jak 120ka s dlouhýma pérama
All-Track Carlos Sainz limited
http://www.pulstar.cz = nejlepesi zapalovaci svicky
http://www.girlfashion.cz = neco pro pritule , sestry a manzelky
http://www.pulstar.cz = nejlepesi zapalovaci svicky
http://www.girlfashion.cz = neco pro pritule , sestry a manzelky
neni to auto z bratislavy? ak hej tak ho poznam a ak by si ho kupil nevidim v tej naprave problem siel by som stym na tvojom mieste na geometriu
a a to bude nahovno mam doma niekolko naprav na takze to muzes vmnenit
odporucal by som to repasovat komplet jak to je a kupil bycjh nejake nastavitelne ramena nevidel bych to az tak blede stym autem zalezi na stavu motoru a jinych kravinach
kdys je to ta z balvy tak mi zavolej a muzu ti to jet skouknout a snad borec i spusti s ceny
80% 200vek bylo buranych a zbytek jenom tukes myslim ze max 5% je bezchybnych kdys si vemes ze takove auto s takym vykonem a zadohrab nemuze zustat dlouho v cajku a viecsina lidi se precenuje a pak to tak vypada
a a to bude nahovno mam doma niekolko naprav na takze to muzes vmnenit
odporucal by som to repasovat komplet jak to je a kupil bycjh nejake nastavitelne ramena nevidel bych to az tak blede stym autem zalezi na stavu motoru a jinych kravinach
kdys je to ta z balvy tak mi zavolej a muzu ti to jet skouknout a snad borec i spusti s ceny
80% 200vek bylo buranych a zbytek jenom tukes myslim ze max 5% je bezchybnych kdys si vemes ze takove auto s takym vykonem a zadohrab nemuze zustat dlouho v cajku a viecsina lidi se precenuje a pak to tak vypada
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
to TuSa: ten je vazne moc dobry...a Slik aj ja sem mal pocit najprv,ze je to v pohode.ale potom som siel v kamosovom vti a Branbitovom nissane a tam ten mi prisiel ako naj srot..ma Ba znacky,ale momentalne stoji v nejakej dedine.kedysi bol privezeny z ciech a mal stat v max motosporte.uz som hovoril aj pablovy,ale keby nieco urcite sa ozvem ak by som siel brat hoci akeho nissana.. Aj branbitovho
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
s14A bude levnější jak 3,2M3
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
moc toho pro 1bar nepotebuješ a taky bude s14A mít větší kroutící moment a o něco menší hmotnost..kdysi sem v te E36 jel..jede hodně dobře..ale s T28 to pojede stejně možná o chlup líp
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
bat se nemusis,pokud se o auto staras tak by nemel byt problem,je to prece jen turbomotor a ano chce vyce prace ale stoji to zato,a hlavne je to nissan
makam na nem
jasne.pridem kedy presne a kam.v sobotu do 12 robim.Pablo ty poznas lepsie branbitov nissan? a tym,ze je to nissan by som sa moc neobhanal.aj ked aj ja mam najradsej japan cars a o nemcoch nechcem ani pocut.len neviem,ci v tom nissane je este nieco japonske
Co by melo byt na S14 ne-japonskeho?
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!