Games
Re: Games
Staly prevod ti taky ovlivnuje rychlosti.. zkus si dat narp. staly prevod 3.5 a pak 4.5 a poznas rozdil jak to jede.
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Jednoducha otazka.
Mas ten volant nakalibrovanej ve Win a nasledne i v LFS? Jinak uprav si linearitu zataceni.
Mas ten volant nakalibrovanej ve Win a nasledne i v LFS? Jinak uprav si linearitu zataceni.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
Woyta píše:Jednoducha otazka.
Jo, ve winech ho mám nakalibrovanej, v LFS jsem si taky kalibroval - akorát je to tam nějak divný, nastavím to, a když dám uzamknout, tak to nebere točení volantem, když to nechám odemknuté tak se to zase jaksi rozkalibruje. Mám pocit že nelinearita s tím nemá nic společnýho, s citlivostí.
Viz.:
Nelinearita zatáčení způsobuje pomalejší (přesnější) chod volantu kolem středu a rychlejší směrem u krajních poloh volantu, tuto hodnotu nastavíme na nějakou nám příjemnou hodnotu (nutno vyzkoušet), avšak doporučuji volit spíše nižší hodnoty (ve skutečném autě je tato hodnota 0).
Po letech bzdee asi v haji i potenciometr snimajici polohu volantu. Hlavne stredova poloha.
Proto mam volanty s optikou.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Woyta píše:Po letech bzdee asi v haji i potenciometr snimajici polohu volantu. Hlavne stredova poloha.
Zdá se mi že uz jsem to trošku spravil - dá se jezdit. Ještě nějak musím přijit na to kde vypnout toho malýho skřítka co mi pomáha zatáčet když jsem ve smyku. Jinak ten volant co mám není nic moc takže to zase taková jizda není
já hraju a kde? už skoro nikde, nemám na to poslední dobou čas ale když se uspořádají nějaký boky, přijdu :-DMaxX píše:tak kdo tady hraje LFS S2 a kde přiznejte se?
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
- Majkl S13
- user
- Kontaktovat uživatele:
pěkný
Pokud si někdo budu chtít zajezdit na LFS tak hraju na verzi X a na serveru ZgD drift server.
Pokud si někdo budu chtít zajezdit na LFS tak hraju na verzi X a na serveru ZgD drift server.
Lancer Evo VIII
Seat Ibiza 1.9 TDi - Daily car
S13 Prodáno
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO
Seat Ibiza 1.9 TDi - Daily car
S13 Prodáno
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO
My co mame legal jezdime na Z.
jenže v posledním demu není xrt..
S2 můžem někdy dát, po večerech se nudím
S2 můžem někdy dát, po večerech se nudím
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
ja som vacsinou na 42D Driftwars, nick NISMO
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting
LFS uz me moc nebavi.. resp. me prestal bavit ten nerealisticky system pneu, atd. Cekam na patch...
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!