Bol som tam a chvilu som sa bavil aj s majitelom... Mna zaujali prahy a chcel som zistit kolko kostovali, ale vravel mi ze kupil cely body kit... Motor je myslim zatial seria, akurat som v nom videl, ze ma hrusku na sani, ale inak seria....:-))).. Nazivo to vyzeralo trosku krajsie
Já mám zadní víko durch a to jsem do něj ještě nešáhnul,ale s tím stěračem nevím,mě zasraný zadní okno celkem vadí,takže se na estetiku asi vybodnu.Chtěl bych i folie,ale můžu se zbláznit když z auta pořádně nevidím...
hmm ten predek nic moc ale to je jen muj nazor je to moc extremni ja mam rad neco lehciho seriovej s lizatkem a upravenej pro FMIC at to hlta vzduch plnymi dousky to by se mi libilo a ty svetla???
proti gustu žádnej dišputát, ale když agresivní čumák, tak široký kola a až k hraně podběhu, když lízátko vepředu tak lízátko dozadu a taky křidýlko, stěrač mi nevadí a značku bych dal taky jinam
milonovo píše:Já mám zadní víko durch a to jsem do něj ještě nešáhnul,ale s tím stěračem nevím,mě zasraný zadní okno celkem vadí,takže se na estetiku asi vybodnu.Chtěl bych i folie,ale můžu se zbláznit když z auta pořádně nevidím...
když jedeš nad 90, tak na zadní okno nespadne ani kapka :-)
mám to vyzkoušený, prutrž mračen jako kráva a zadní okno uplně suchý :-)