palivka..
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
palivka..
pošta krásná v?c dnes ráno dorazila pumpa od katanyho ... nadšen jsem b?žel rozebrat nádržž vytáh.. a ejhle vedle kontakt? u staré pupy byla hadi?ka vedoucí k tomu sá?ku na konci pumpy a vole kouknu na tu od katyho a ten nadstavec tam chyb?l.. skontroloval jsem typ a liší se poslednímam ?ty?m ?íslama jemn? vyd?šen a po konzultaci s otcem jsem to tam dal ...auto fr?í o mnoho líp a muj dotaz se týká toho jestli to že tam nebyla ta hadi?ka m?že mít vliv na provoz auta ???? doplním zítra fotem..staré pumpy a vyfocenou tou hadi?kou která v pump? od katyho chyb?la.co vy na to ?
200sx/89/red/victor/205/55/16
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
http://nismo200sx.20m.com/cgi-bin/i/Pro ... ge%204.jpg jsem linej tu pumpu vyfotit no to je konec jinak ta dole tak p?esn? tak vypadala ta moje a ta oranžová trubi?ka tam je na co netuší n?kdo ja ji tam m?l .. a od katyho pupa ji tam nem?la má to na n?co vliv ??
200sx/89/red/victor/205/55/16
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
ta hadicka je vystup z poistneho pretlakoveho ventilu, ked z nejakeho dovodu stupne tlak v pumpe nad urcitu hranicu, tou hadickou tecie nadbytocny benzin spat do nadrze, je to len poistny ventil...Katany píše: mozna se delalo vic typu ... me to s touhle pumpou jezdilo OK ... mrknu jeste do druhyho auta co tam je za pumpu kazdopadne je to zvlastni ...
ten ventil tam je asi vzdy, len nemusi mat hadicku, alebo je to urobene vnutry pumpy....tlak moze stupnut len ak sa upcha vyvod z pumpy. ak sa ale take nieco stane, motor zastane a s nim aj pumpa, takze no problem...Piettro píše:A pokud to tam ten ventil neni, co se stane kdyz stoupne tlak nad tuto hranici?? Nemuze dojit k poskozeni pumpy?