Rozši?ovací podložky, ano ?i ne?
- otasTM
- user
- Kontaktovat uživatele:
Rozši?ovací podložky, ano ?i ne?
Ješt? nedávno když jsem shán?l nový 17" kola ptal jsem se r?zn? prodejc? na podložky. Se zm?nou rozte?e mi to všichni rozmluvily-to chápu, ale rozmlouvali mi i rozši?ovací (chci tak 20mm), že to prej na tak silnym aut? nemusí vydržet Co je pak podle nich ale slabý auto??
Máte vlastn? n?kdo na n?m podložky?
Máte vlastn? n?kdo na n?m podložky?
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nepleteš seKatany píše:podlozky ma kazdej druhej a neni s tim problem... nejvetsi zkusenosti s tim ma asi Ondrey nepletu-li se ...
Mám kv?li nepasujícím elektron?m na obou nápravách podložky 25 mm s úpravou st?edový díry. Jediný, ?eho jsem si všimnul po namontování podložek, je zlepšení stability v zatá?kách (krom? toho, že se mi to auto takhle víc líbí )... Kdo vzpomene na - tuším - p?edposlední sraz v Kameni, potvrdí, že jsem na suchým asfaltu nemohl v?bec auto utrhnout do smyku... Takže záv?r: Podložky asi nejsou na drift úpln? to pravý.. :-) Když si pohlídáš kvalitu materiálu, tak se pak nem?že nic stát. Ale pozor! Od 15 mm na jednom kole je už nutný kv?li velikýmu namáhání šteftu ve st?ihu použít podložky s dvojím šroubováním = podložka se p?išroubuje jednou sadou šroub? a teprve k ní se pak šroubuje kolo!
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
když dáš 2cm a víc tlustý podložky tak je jedno, jestli jsou se zm?nou rozte?e nebo ne :-) protože by pak stej?n m?ly pest p?išroubovaný k náboji a kolo do podložky ...
jestli s autem nebudeš jezdit po okruhu a driftovat, tak je to nejspíš jedno, když budou dob?e ud?laný, já bych to ale radši ?ešil širšíma kolama s menším ET
jestli s autem nebudeš jezdit po okruhu a driftovat, tak je to nejspíš jedno, když budou dob?e ud?laný, já bych to ale radši ?ešil širšíma kolama s menším ET
Naposledy upravil(a) Martin_534 dne 03.01.2005, 17:58, celkem upraveno 1 x.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
Promi?, kolego.. Byl jsem na odchodu z práce, takže ICQ už bylo vypnutý, ale ješt? jsem do?ítal forum..Martin_534 píše:sakra ondra byl rychlejší i když už byl na icq offline :-)
Ješt? k tomu ET a podložkám.. Kdo n?kdy zkoušel shán?t elektrony s rozte?í 4x114,3, dostate?nou ší?kou a nízkým ET, ví, jak je to neuv??iteln? velkej problém (Už rok sháním kola 7,5 a 9x16..)... proto je rozhodn? rychlejší (a natuty levn?jší ) ?ešení použít ty podložky...
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
- Piettro
- user
- Kontaktovat uživatele:
No pokud se taky mluvi o distancnich podlozkach tak zkus Bidrin
http://www.bidrin.cz/vyrobky.php?Vyrobc ... fc6defbe8f
Sou schopni to udelat na jakoukoliv roztec (v mezich, ktere udavaji)
http://www.bidrin.cz/vyrobky.php?Vyrobc ... fc6defbe8f
Sou schopni to udelat na jakoukoliv roztec (v mezich, ktere udavaji)
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: