já mám akorát neověřenej a je o něj zájemce, ale kdyby jsi chtěl opravdu ve slušným stavu, brnkni michalovi do frydku
jinak, pokud dáš 5, tak vezmu toho bluebirda, rozeberu si ho pro sebe a motor je tvůj, jinak je bez turba a stav nevím jezdilo to než to odstavil k prodeji
Kentoya píše:já mám akorát neověřenej a je o něj zájemce, ale kdyby jsi chtěl opravdu ve slušným stavu, brnkni michalovi do frydku
jinak, pokud dáš 5, tak vezmu toho bluebirda, rozeberu si ho pro sebe a motor je tvůj, jinak je bez turba a stav nevím jezdilo to než to odstavil k prodeji
Kentoya píše:já mám akorát neověřenej a je o něj zájemce, ale kdyby jsi chtěl opravdu ve slušným stavu, brnkni michalovi do frydku
tak ty myslíš že bych ti dal ten svůj motor a ty bys mě dal za 5 ten co je odstavený ? A je ještě na autě nebo je venku ?
svůj si nechej na GO,
ten je zatím na nissanu bluebird a jezdil a jestli chces dá se nakopnout, jestli ho chces, tak já si toho bb koupím na náhradní díly a motor ti za 5 nechám
Kentoya píše:svůj si nechej na GO,
ten je zatím na nissanu bluebird a jezdil a jestli chces dá se nakopnout, jestli ho chces, tak já si toho bb koupím na náhradní díly a motor ti za 5 nechám
A ten bluebird to je nějaké označení pro nissana 200 sx ?
Ten motor je stejný je to ten cad 18 ?
mám pocit že tam je CA18DE uloženej napříč, je možný, že jsou nějaký díly stejný, ale určitě nebude dobrej nápad na něj strčit turbo a bezstarostně jezdit
Martin_534 píše:mám pocit že tam je CA18DE uloženej napříč, je možný, že jsou nějaký díly stejný, ale určitě nebude dobrej nápad na něj strčit turbo a bezstarostně jezdit
No to sem chtěl vedět !!
Já bych radši ten motor co tam má byt protože ten můj motor je na odpis je tam prasklá vložka a hlava bude pěkně nafouklá a ventily to taky schitaly!To se nevyplatí opravovat.