Shanim "nakou" kastli ,chtel bych spíš s13 ale nevadila by mi ani s12.
Muze bejt vyvařena nebo před vyvařením ale nesmí bejt koroze fakt uplne vsude ...
Pokud mozno +TP
Cenovka tak do 30k
K: s12,s13 kastle
K: s12,s13 kastle
200sx,CA18DET,FMIC,Garrett GT2554R (aka GT25R) Ball Bearing Turbo ,Stage 2 Horsam ,WLSD,kat off, Simons,Walbro,
Re: K: s12,s13 kastle
Jestli se nepletu, jde o mou ex S13, lepší imo nenajdeš forum/viewtopic.php?f=147&t=24042
Nevýhoda jsou ďolíky od krup, ale co se týče koroze atp... je to voňavka. Klempíř mi nadhodil cenu cca 2000Kč při spotování, což je sranda.
Nevýhoda jsou ďolíky od krup, ale co se týče koroze atp... je to voňavka. Klempíř mi nadhodil cenu cca 2000Kč při spotování, což je sranda.
Kastli cas od casu vidivam a mohu potvrdit - opravdu neni vubec rezava. Jsou k ni i papiry a dalsi dily.
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Sám přemýšlím, že bych si ji vzal zpět ojedinělý stav na ty běžné fujky v ČR.
Vem to. Za ty prachy koupíš akorát nějakou shnilotinu, nebo bouračkuLukaSx píše:Shanim "nakou" kastli ,chtel bych spíš s13 ale nevadila by mi ani s12.
Muze bejt vyvařena nebo před vyvařením ale nesmí bejt koroze fakt uplne vsude ...
Pokud mozno +TP
Cenovka tak do 30k
Kdyby ta nabidka byla před rokem, než jsem koupil tu svou, neváhal bych ani tisícinu vteřiny.
Díy kluci , už sem mu napsal
200sx,CA18DET,FMIC,Garrett GT2554R (aka GT25R) Ball Bearing Turbo ,Stage 2 Horsam ,WLSD,kat off, Simons,Walbro,
- martin.matess
- user
- Kontaktovat uživatele:
případně mi tu zbude kastle z s12, vcelku né zas tak shnilá, zachránitelná, ovšem jde o to na co to plánuješ
Ex.......200sx s13
Celica st202 GT4 Look
Bmw 318is M look 97´
Bmw 320 D tour..
a mnoho dalšího......
http://www.martinmatess.estranky.cz/ ===>>>Všechna moje auta.projekty a díly na prodej
Celica st202 GT4 Look
Bmw 318is M look 97´
Bmw 320 D tour..
a mnoho dalšího......
http://www.martinmatess.estranky.cz/ ===>>>Všechna moje auta.projekty a díly na prodej