Dal?í sraz?
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-Mr.FU+Jul 1 2004, 06:37 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Mr.FU @ Jul 1 2004, 06:37 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Martine, řekl jsem zatím jednomu maníkovi co jezdí do D, ať se na svých toulkách po nějaký kastli poohlédne, doufám ?e na něco narazí... [/quote]
dík, u? chci jezdit !!!
<!--QuoteBegin-Tom+Jul 1 2004, 07:02 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Tom @ Jul 1 2004, 07:02 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> A co na vrakáči ve Slu?ticích, tam jsem nedávno viděl snad 3 kusy..... [/quote]
volal sem tam a nic
dík, u? chci jezdit !!!
<!--QuoteBegin-Tom+Jul 1 2004, 07:02 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Tom @ Jul 1 2004, 07:02 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> A co na vrakáči ve Slu?ticích, tam jsem nedávno viděl snad 3 kusy..... [/quote]
volal sem tam a nic
-
- Member
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-Oakley Fun-door+Jul 2 2004, 09:32 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Oakley Fun-door @ Jul 2 2004, 09:32 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Máte tuchu, kde by to mělo bejt? Jinak předbě?ně taky souhlas! [/quote]
Jasně ?e máme... a úplně konkrétní...
Leti?tě u obce Kámen (u Pelhřimova), kemp asi Pávov (asi by bylo dobrý to zkusit zařídit a zarezervovat :blink: )...
Jasně ?e máme... a úplně konkrétní...
Leti?tě u obce Kámen (u Pelhřimova), kemp asi Pávov (asi by bylo dobrý to zkusit zařídit a zarezervovat :blink: )...
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-doublejay+Jul 2 2004, 10:41 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (doublejay @ Jul 2 2004, 10:41 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Kdy? mi aspoň zhruba nastíníte počet zúčastněných a definitivně přiklepnete termín, zajedu do toho kempu a zařídím... B) [/quote]
Termínem u? bych nehejbal, zatím jsme se v?ichni shodli, ?e je to OK.
Navíc si myslím, ?e s takovým předstihem je mo?ný si to zařídit.
S určrním počtu lidí bych mo?ná je?tě chvíli počkal...
Termínem u? bych nehejbal, zatím jsme se v?ichni shodli, ?e je to OK.
Navíc si myslím, ?e s takovým předstihem je mo?ný si to zařídit.
S určrním počtu lidí bych mo?ná je?tě chvíli počkal...
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
TAK KOUKAM ?E SE TO ASI MO NEBUDE HODIT MĚ.MÁM DOVOLENOU A JE?TĚ MÁM JÍT V SOBOTU NA JEDNU VELKOU AKCI.NI KDY? TEN SRAZ BUDE U? OD PÁTKA TAK PŘIJEDU SNAD ASPON NA PÁTEK-SOBOTU.....JINAK PÁVOV JE GOOD...BYLI JSME TAM NA SRAZE A VYPADÁ TO FINE.
Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
-
- Member
<!--QuoteBegin-pistique+Jul 1 2004, 01:24 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (pistique @ Jul 1 2004, 01:24 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Dufam, ze tentokrat my to uz vyda.. Strasne rad by som isiel... Chystam sa akurat zhadzovat turbo aby som vedel v akom je stave a co to poopravovat a uz konecne tam dat ten FMIC a ked to stihnem, tak urcite pojdem... :rolleyes: :rolleyes: [/quote]
Na to abys zjistil v jakem je stavu ho nemusis vytahovat.Sundej jenom hadici od filtru a poznas podle vule jak vypada.Vytahovat ho ven je strasna prace zbytecne navic pokud to neni nutne.
Na to abys zjistil v jakem je stavu ho nemusis vytahovat.Sundej jenom hadici od filtru a poznas podle vule jak vypada.Vytahovat ho ven je strasna prace zbytecne navic pokud to neni nutne.
200sx s13 r.v.91
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
- V-Eagle
- user
- Kontaktovat uživatele:
Super, mne se to taky hodi a treba mi uz ani z auta nebude chcat olej do serva :rolleyes:
Jinak na sprintech v jedny derevni za Podebradama jsem se parkrat konecne naostro projel. Dokud neprijel BMW 850i, nebyla konkurence. Problem je akorat v diferaku /hrabe mi jen jedno kolo/ a pri pusteni plynu pri razeni to pry hoodne osklive kouri, kam se hrabu na stary diesely. Nevite nekdo, co by to mohlo byt?
Jinak na sprintech v jedny derevni za Podebradama jsem se parkrat konecne naostro projel. Dokud neprijel BMW 850i, nebyla konkurence. Problem je akorat v diferaku /hrabe mi jen jedno kolo/ a pri pusteni plynu pri razeni to pry hoodne osklive kouri, kam se hrabu na stary diesely. Nevite nekdo, co by to mohlo byt?
summer car: 200SX s13 S3 in transformation
winter car: Celica ST185
ex: 300ZX z31 turbo
ex: 200SX s13
winter car: Celica ST185
ex: 300ZX z31 turbo
ex: 200SX s13
<!--QuoteBegin-V-Eagle+Jul 3 2004, 06:15 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (V-Eagle @ Jul 3 2004, 06:15 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Super, mne se to taky hodi a treba mi uz ani z auta nebude chcat olej do serva :rolleyes:
Jinak na sprintech v jedny derevni za Podebradama jsem se parkrat konecne naostro projel. Dokud neprijel BMW 850i, nebyla konkurence. Problem je akorat v diferaku /hrabe mi jen jedno kolo/ a pri pusteni plynu pri razeni to pry hoodne osklive kouri, kam se hrabu na stary diesely. Nevite nekdo, co by to mohlo byt? [/quote]
Jestli ti to dymi pri pusteni plynu tak to jde olej pres turbo...
zkontroluj si vule nebo tesneni a budes se asi divit, stejny problem mel ted na sraze Sprinter.. vid?
Jinak na sprintech v jedny derevni za Podebradama jsem se parkrat konecne naostro projel. Dokud neprijel BMW 850i, nebyla konkurence. Problem je akorat v diferaku /hrabe mi jen jedno kolo/ a pri pusteni plynu pri razeni to pry hoodne osklive kouri, kam se hrabu na stary diesely. Nevite nekdo, co by to mohlo byt? [/quote]
Jestli ti to dymi pri pusteni plynu tak to jde olej pres turbo...
zkontroluj si vule nebo tesneni a budes se asi divit, stejny problem mel ted na sraze Sprinter.. vid?