u? to funguje???
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel jsem musel brat za kolegy smeny v praci a proste sem se k tomu driv nedostal. a nebo mi nesel internet (mam dialup)...
vsechny fora jsou zatim otevreny i pro uzivatle guest, muzou i posilat reply, takze snad to zatim postaci no a ja se pokusim udelat co nejdriv tu zalohu...
NiTroS
a sorac ze to trvalo tak dlouho....
vsechny fora jsou zatim otevreny i pro uzivatle guest, muzou i posilat reply, takze snad to zatim postaci no a ja se pokusim udelat co nejdriv tu zalohu...
NiTroS
a sorac ze to trvalo tak dlouho....
Nazdar Hoši!
Tak konečně jsem se stal majitelem tohohle vozu,je na něm teda spousta práce a budu potřebovat nějaký díly,ale to Vám dám vědět až to rozeberu a budu vědět co a jak,jen tak mimochodem mi do telefonu řekli,že je asi prasklej rozvoďák,nebyl Na třetím válci vycestovala ojnice blokem,ale až to rozhodím budu moudřejší.
Tak konečně jsem se stal majitelem tohohle vozu,je na něm teda spousta práce a budu potřebovat nějaký díly,ale to Vám dám vědět až to rozeberu a budu vědět co a jak,jen tak mimochodem mi do telefonu řekli,že je asi prasklej rozvoďák,nebyl Na třetím válci vycestovala ojnice blokem,ale až to rozhodím budu moudřejší.
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
jestli chces opravovat blok, tak davej pozor : muj kamarad uspesne umistil CA18DET do bloku z nissanu sunny ... !!! musel snad (podle toho co rikal) dat jen silnejsi olejovy cerpadlo :blink: ...a tusim ze kdyz vylitla ojnice blokem tak bude i klika kompletne K.O. , no uvidis ... generalka jen spodku, ale podle toho co rikal michal tak mel ten motor po GO najeto cca 1000km a nekdo ho pretocil (odesla sala) ale o vrsku nic nerikal, zeptam se ho ... a dam vedet ...
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-pistique+Jun 10 2004, 08:29 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (pistique @ Jun 10 2004, 08:29 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Kurna dufam, ze sa naozaj podari obnovit to stare forum... Bolo tam velmi vela skvelych rad.... [/quote]
Vetsinu prispevku, ktere se nejak tykaji technickych rad, mam netridene stazenou do velkeho dokumentu (okolo 1MB). V pripade zajmu nebo nouze nejvyssi muzu poskytnout...
Vetsinu prispevku, ktere se nejak tykaji technickych rad, mam netridene stazenou do velkeho dokumentu (okolo 1MB). V pripade zajmu nebo nouze nejvyssi muzu poskytnout...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
<!--QuoteBegin-doublejay+Jun 10 2004, 08:56 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (doublejay @ Jun 10 2004, 08:56 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> <!--QuoteBegin-pistique+Jun 10 2004, 08:29 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (pistique @ Jun 10 2004, 08:29 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Kurna dufam, ze sa naozaj podari obnovit to stare forum... Bolo tam velmi vela skvelych rad.... [/quote]
Vetsinu prispevku, ktere se nejak tykaji technickych rad, mam netridene stazenou do velkeho dokumentu (okolo 1MB). V pripade zajmu nebo nouze nejvyssi muzu poskytnout... [/quote]
Super... Ak mozes tak mi to prosim ta posli na sagh@gamo.sk , budem ti moc zauzlovany.... Dakujeeeeeeeeeeeeeeeeem
Vetsinu prispevku, ktere se nejak tykaji technickych rad, mam netridene stazenou do velkeho dokumentu (okolo 1MB). V pripade zajmu nebo nouze nejvyssi muzu poskytnout... [/quote]
Super... Ak mozes tak mi to prosim ta posli na sagh@gamo.sk , budem ti moc zauzlovany.... Dakujeeeeeeeeeeeeeeeeem
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
2 doublejay ... az to budes posilat, tak si vzpomen prosim i na me katany@nismo.cz