S13 r.v.91 rozprodám na díly
já je neskupuji abych je prodal, ale abych měl dostatek náhradních dílů na generálky a abych měl nachystané hlavy po GO a kliky po výbrusu, až je budu potřebovat na GO, ono můj brusič má tolik práce, že mu to trvá dva měsíce než mi to nabrousí, a málokomu se chce čekat minimálně dva měsíce na GO, takže potom dám věci ze zálohy, pouze díly u kterých je nějaký problém, třeba hodně ojetá klika, která by nemusela vyjít anebo poškozená hlava, tak tyto díly nechávám dělat přímo z daného auta abych měl jistotu, že vyjdou, a ojnice a blok taky nechávám, dělat přímo z auta ze kterého je vezmu, aby mě někdo potom nenadával že jsem mu dal horší ze zálohy, ale hlavu, hydroštely, vačky a sání klidně vyměním, jen čidla přehážu aby měl každý svoje, protože ono to není sranda dát za 14 dnů do kupy a vše co nejvíc vyčištěné a odvedená práce v co nejlepší kvalitě, jinak ted z toho co mám skládám tři motory, jeden pro sandyho, druhej pro iwana nissana, a třetí do mého birda a tento motor bude trochu speciální, řekněme jiný setup než motory do dvoukil, taková kentoya specialita, abych mohl potrápit dvoukila s předohrabem birdem :-D , i když nepůjdu s výkonem moc nahoru řekněme 200 koní, ale chci zátah odspodu a ten tam bude