KOUPIM POLOMOTOR CA18DET -------KOUPENO !! :-)
se nediv, 95% CA-cek jsou po smrti a SR-ka nejsou...DRFTING píše:Koukám houby nerostou ani motory nejsou co se to děje ? :-D
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
zrovna o inzerát vedle je jeden naprodej, jeden sem ted rozebral a kentoya ma určitě taky nějaký a jsem názoru..shánět a ne čekat až někdo prodá.. motor se dá sehnat v pohodě....to že je pokažený.. no stejně píšeš,že si chceš nějaký postavit, tak to máš jedno
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
čus nechci se vtírat,ale zrovna vedle jsem napsal nabidku kolik bych za motor dal a nikdo mi ješte neopovedel a ten kdo to prodava asi ani nevi co za to chce nebo to nechapu tento zpusob prodeje.neco prodávám,tak rovnou napíšu na kolik si tu věc cením ne ne psát kolik dáš,pak napíšu kolik dám a nic jak u blbejch
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
nechápu..DRFTING píše:Jasný vím o něm,ale jelikož na nej zase úplně nejvíc nepospíchám,tak ještě zkouším jestli se nedá sehnat jinej,lepší,levnější atd. adt. Chňápeš ? :-D PS : a KENTOYA nemá,ptal jsem se ho...blázen píše:zrovna o inzerát vedle je jeden naprodej, jeden sem ted rozebral a kentoya ma určitě taky nějaký a jsem názoru..shánět a ne čekat až někdo prodá.. motor se dá sehnat v pohodě....to že je pokažený.. no stejně píšeš,že si chceš nějaký postavit, tak to máš jedno
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..