objednavkaspojky kdo ma zajem
Na 240sx je šest dír a na CA18 je jich osum (možná je víc tipů 240sx, ale spíš ne).blázen píše:setrvák vypadal na KA24 hoodně podobně tomu z CA,..takže je možno,že je stejný..
nabízím pouze spojkový kit = přítlačák,lamela,ložisko
odlehčený setrvák k tomu není, ten stojí taky tak,můj názor je,že to sou vyhozené peníze
Myslím že tady všichni vyhazujeme peníze za různé díly podle svého gusta.
vmille píše:Na 240sx je šest dír a na CA18 je jich osum (možná je víc tipů 240sx, ale spíš ne).blázen píše:setrvák vypadal na KA24 hoodně podobně tomu z CA,..takže je možno,že je stejný..
odlehčený setrvák k tomu není, ten stojí taky tak,můj názor je,že to sou vyhozené peníze
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
červená mrcha je to
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
to je docela možné, já myslel tvarově..vmille píše:Na 240sx je šest dír a na CA18 je jich osum (možná je víc tipů 240sx, ale spíš ne).blázen píše:setrvák vypadal na KA24 hoodně podobně tomu z CA,..takže je možno,že je stejný..
nikdo nemá zájem o spojku Xtreme (nejetá)
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
zájem je,ale love nejsou!!!blázen píše:to je docela možné, já myslel tvarově..vmille píše:Na 240sx je šest dír a na CA18 je jich osum (možná je víc tipů 240sx, ale spíš ne).blázen píše:setrvák vypadal na KA24 hoodně podobně tomu z CA,..takže je možno,že je stejný..
nikdo nemá zájem o spojku Xtreme (nejetá)
na srku je jich 9 (der)
a porad premyslim marat minabydnul komplet spojku je totosami co ma na crx je to3lamela komplet kit a za cenu 35000czk tak asi pujdu do toho
a porad premyslim marat minabydnul komplet spojku je totosami co ma na crx je to3lamela komplet kit a za cenu 35000czk tak asi pujdu do toho
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900