Sentinel: Co si myslis o mne, je mi uplne jedno. Kludne si aj mysli, ze necitam toppici vobec, a prispievam koko_iny. Dufam ze si pochopil. Nemienim sa s nikym hadat, a uz vobec nie o tom, ze niekto si mysli ze som nieco necital. DAKUJEMSentinel píše:drifak: narozdiel od teba som ten topic precital cely kym som sa rozhodol prispiet, ale tricky by vysli na dost vela cize by reg. poplatok musel byt okolo 300kc a s trickami by boli spojene aj ine problemy...keby sa niekto zaregistroval bolo by treba vyrobit jeho velkost prip. farebnu kombinaciu tricka cim by sme prisli o mnozstevnu zlavu ak by sa nerobili len v jednej velkosti co myslim nebude kazdemu vyhovat. Ramceky su dost univerzalne a daju sa vyrobit naraz aj vo väcsom mnozstve. Zdaju sa ti drahe? U nas stoji jeden obycajny cierny ramcek v beznom obchode 25sk takze ak by sme ich vzali vela naraz bolo by to za povedzme 20sk/ks + potlac alebo nalepka sx dajme tomu 10sk cize to je 30sk x 2 = 60sk....zda sa ti to vela? Hostovanie na servri stoji rocne par tisic pokial viem cize sa tych 60sk na osobu zvysi ked sa zaregistruju vsetci majitelia.
K tym nalepkam..myslim ze doba velkych nalpiek CASTROL a ALPINE na zadnom skle je uz prec a viac ludi preferuje decentnejsie vyjadrovanie prisulnosti ku klubu.
S podmienkami suhlasim, Casom sa to este poupravuje, a bude to lepsie. V pisani veku nevidim zmysel ani ja. Ked niekto chce su tu SZ.
Co sa tyka zvysnych penazi, je mi to viac menej jedno, Len som sa pytal kam pojdu ale co ked si od martina niekto napriklad nikdy nic neobjedna? Ale zasa zasluzil by si to za starostlivost o forum. Stoji to vela sil, a hlavne pri niektorych uzivateloch co zasieraju forum blbostami (Mozno ako ja).