Imobilizer
Imobilizer
zdarec. Budu davat do auta alarm ale mam takovej problem, na palubce je dioda ktera blika,kdyz neni klicek v zapalovani na poloze kdy se rozsviti hodiny na pristrojovce,radio .. (kdyz tam neni 15). Jenze koukal jsem na pojistky a v pojistkovy skrini chybi pojistka na "Anti-theft" a relatko v rele skrini taky na teto polozce neni (neni tam ani zavedeny konektor). Prave nevim jestli to ma imobilizer nebo ne,pak by se to s tim alarmem hadalo. Nevi nekdo,kde je,nebo jestli je to jen klamna dioda?
diky
diky
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
to je docela blbý,protoze je i s dalkovym startem a turbotimerem,takze by se to pri tom hadat mohlo,uvidime ,zkusi se to. A budu muset koupit tohle http://www.dobry-obchod.cz/produkt/deta ... -vyprodej/
ale co jsem videl tohle pro magicar,musel se tam dát druhej klíč do tý krabičky
ale co jsem videl tohle pro magicar,musel se tam dát druhej klíč do tý krabičky
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
- J3tb0Y
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja mam tez dialkove aj imobilizer aj ked ten mi kedze mam power fc nefunguje a dioda mi blika aj tak...no a ja mam zase problem s alarmom robi si co chce z nicoho nic zacne hukat a take srandy zamknem s dialkovym ale odomknut nejde musim normal s klucikom ale iba obcas moze to byt tym ze mam inu riadiacu ? alebo sa musim pozret po kabloch ci tam nie je nieco po.rane