P: veci z interieru za symbolickou cenu
P: veci z interieru za symbolickou cenu
koberec do kufru, zadni sedacky, HNUSNEJ volant, panel mezi ridicem a spolujezdcem, koberce z vnitrku auta (1pod ridicem a 1 pod spolujezdcem)
ceny symbolicke, ale musite si pro to prijet
sedacky propaleny na jednom miste, jinak je stav uchazejici, na fotkach je to jen zapraseny
ceny symbolicke, ale musite si pro to prijet
sedacky propaleny na jednom miste, jinak je stav uchazejici, na fotkach je to jen zapraseny
červená mrcha je to
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
namadlo mě pokud má ocelový základ ten volant tak ho rozřezat necht si v práci zkužit rubku podle představy navařit (nebo našloubovat kdybych si to udělal z nějaké slitiny hliníku) na základ volantu a potáhnout. Ještě jsem si to sice nepropočítával ale jediné drahé by měl být materál na to potažení a možná bych si to nechal udělat u čalouníka to by záleželo na ceně. Nechce se mi kupovat sportovní volant protože ty co se mi líbí vyjdou přehnaně draho. Jen mě to napadlo když jsem si pročet tvůj inzerát.
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
Teď mám origo série. Bezpečnost je dobrou otázkou a bude záviset na zpracování návrhu a řádném svaření ale o to se nebojím naši svářeči jsou špičky a když jsem navrhl zařízení které muselo udržet zatížení 300tun tak si s nějakým volantem poradimmick píše:a ak to bude s bezpecnosti? a jakej mas ted?
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
i tak se to dá udělat aby při určité síle povolil jenže jaká by měla být ona síla? ale myslím si že by tě pásy k volantu neměli pustit. Ještě to budu muset nějak pořešit ale kdyby ona deformace byla směřovaná na střed volantu respektive že tam by při nárazu povolil tak ten bych beztak zachoval jen límec budu předělávat. Popravdě jsem snad ještě neviděl pomuchlaný volant a když tak z totálky kde by mi život nezachránil ani volant z polistirenu takže je otázkou jestli to má smysl řešit ale každopádně dobrý postřeh k zamyšlení
Kamarat menil volant v Octavii, dal tam taky v dreve ako sa daval do Mercedesov, nabural, nebol priputany a kedze mal uz volant bez airbagu tak si zlomil na volante sanku isiel aj z frajerkov, ta sa stihla chytit pristrojovky tak jej airbag spolujazca zlomil ruku ) Isiel debil ozraty a netrafil sa na most.
Nisan 200 sx s13