Klubová trika - HLASOVÁNÍ PŘEDEK TRIKA !!!
Klubová trika - HLASOVÁNÍ PŘEDEK TRIKA !!!
Přišlo mi ,že už v tom začíná být guláš , tak mě napadlo,že by jsme sem vkládali jen své návrhy (diskuze se už vede v jiném topiku) jak by klubové a civilní tričko mělo vypadat, myslím že klubové by měla bejt jednotná svou tématikou a barva trika je asi jedno ... tak pokud se mnou souhlasíte, navrhnul bych to nechal třeba ještě týden otevřené a pak odhlasovat nějaký design.
co jsem tady pozbíral od různých členů :
NÁVRH 1 - předek
NÁVRH 2 - předek
NÁVRH 3 - předek
NÁVRH 4 - předek
NÁVRH 5 - předek
NÁVRH 6 - předek
NÁVRH 1 - záda
NÁVRH 2 - záda
NÁVRH 3 - záda
NÁVRH 4 - záda
NÁVRH 5 - záda
co jsem tady pozbíral od různých členů :
NÁVRH 1 - předek
NÁVRH 2 - předek
NÁVRH 3 - předek
NÁVRH 4 - předek
NÁVRH 5 - předek
NÁVRH 6 - předek
NÁVRH 1 - záda
NÁVRH 2 - záda
NÁVRH 3 - záda
NÁVRH 4 - záda
NÁVRH 5 - záda
Naposledy upravil(a) Fire dne 18.03.2008, 19:38, celkem upraveno 2 x.
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jestli můžu ... mně by se třeba líbilo někam umístit tohle ( třeba na srdce -> něbo do prostřed .... a na rukávy logo nissan -> co mám klubový trika ze škoda virtu tak tam to takhle je a vypadá to docela pěkně !!! )
je to sice převzatý z jednoho klubu ( www.200ws.lv ) ..... takže se jim tímto chci omluvit ale líbí se mi to !!!
je to sice převzatý z jednoho klubu ( www.200ws.lv ) ..... takže se jim tímto chci omluvit ale líbí se mi to !!!
To se mi zamlouvaOndraS13 píše:Jestli můžu ... mně by se třeba líbilo někam umístit tohle ( třeba na srdce -> něbo do prostřed .... a na rukávy logo nissan -> co mám klubový trika ze škoda virtu tak tam to takhle je a vypadá to docela pěkně !!! )
- tamo
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak ten navrh som uz sem na forum daval... :-D treba lepsie citat, ako vidim nikto necita moje prispevky a uz sa robi v krivkach :-D
Naposledy upravil(a) tamo dne 18.02.2008, 20:36, celkem upraveno 4 x.
Nissan 200SX S13 1990
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
To tamo: Sorry -> nevim asi je to počítačem ( mám takovou vykopávku ) ale zobrazujou se mi jen některý fotky .... a tohle se zrovna neukázalo ... :/ !!!! -> ale tak aspoň víš že mně by se to určitě líbilo !!!
A já osobně bych byl pro to aby byl tenhle malej obrázek ( cca 12cm na šířku ) na srdci -> jenom ty dvě auta , na zádech velkej nápis www.200sx.cz a na rukávech znak nissanu !!! -> je to jenom můj návrh
Moje trika z Virtu když jsem mněl rapida ..........
zadní strana
přední strana
a detail rukávu
Jinak sorry za to jak to triko vypadá .... rozbila se žehlička -> ne včera jsem do půl desátý hrál squash a pak jsem ho před sprchou hodil do tašky a vatáhnul až dneska po práci :/ !!!!!
Ale takhle nějak by to mohlo bejt ....
A nebo by mohlo třeba bejt někde u toho znaku na rameni tohle
A navrhoval bych to v kombinaci černý triko a bílý nápisy a nebo obráceně .... a nebo ještě červený triko a bílý nápisy .... !!! -> ale je to jenom můj názor ......
A já osobně bych byl pro to aby byl tenhle malej obrázek ( cca 12cm na šířku ) na srdci -> jenom ty dvě auta , na zádech velkej nápis www.200sx.cz a na rukávech znak nissanu !!! -> je to jenom můj návrh
Moje trika z Virtu když jsem mněl rapida ..........
zadní strana
přední strana
a detail rukávu
Jinak sorry za to jak to triko vypadá .... rozbila se žehlička -> ne včera jsem do půl desátý hrál squash a pak jsem ho před sprchou hodil do tašky a vatáhnul až dneska po práci :/ !!!!!
Ale takhle nějak by to mohlo bejt ....
A nebo by mohlo třeba bejt někde u toho znaku na rameni tohle
A navrhoval bych to v kombinaci černý triko a bílý nápisy a nebo obráceně .... a nebo ještě červený triko a bílý nápisy .... !!! -> ale je to jenom můj názor ......
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
to je asi nejlepsi kombinace.. jestli ma vic lidi takovej nazor tak se muze udelat naky hlasovani a pak se muzou jen sepsat pocty, velikosti, barvy a muze to nekdo nechat udelatKentoya píše:mě se nejvíc líbí 1předek 1 záda
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622