1.Driftingday 5.4.2008 Pezinska baba
1.Driftingday 5.4.2008 Pezinska baba
Super akcicka!Z fora sa zucastnill Pablo a Slik....
Foto a video dodam neskor..... :-D
1. miesto BMW
2. miesto Nissan 200sx s13
3. miesto BMW
1. miesto BMW
2. miesto Nissan 200sx s13
3. miesto BMW
Naposledy upravil(a) Iwan dne 05.04.2008, 20:38, celkem upraveno 1 x.
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: 1.Driftingday 5.4.2008 Pezinska baba
ako jazdci ano, aut clenov fora tam bolo viac, a bol som tam napriklad aj ja, videl som tam jimmba, doolittla, bol tam autom Iwan nissan, a pod. Aj ked ako jazdci boli pablo, slik, a bolo tam aj sede 200sx, ktore neviem koho bolo, ale viem ze sa pri nom bavil s niekym foxone. Takze tam bolo omnoho viac ludi z fora.Iwan píše:Super akcicka!Z fora sa zucastnill Pablo a Slik....
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Yamaha Raptor 700
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Toho som nevidel zasa ja. :-)) To je dost blbe, ze ani nevies koho mas hladat. Nevies kto ide, a kto nie.Iwan píše:myslel sem zucastnili sa ako zavodu
sede dvojkilo ridil ridic menom Tibor, ma 20 rokov a vybojoval prave to druhe miesto. foxone sa unho bavil somnou. Je to fajn typek a dufam ze sa prihlasi na forum.
A zabudol si na Keniho,ten tam bol tiez.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
Yamaha Raptor 700
Vítam všetkých na fóre,
na akcii som sa mal možnosť zúčastniť aj ja, potešila ma účasť nissanov medzi všetkými tými BMW
inak hodnotím zrazík veľmi pozitívne, kto nebol môže lutovať a mal som tú česť sa povoziť s pablom na jeho S13..
fotky dodám zajtra a ak sa mi podarí tak stvorím aj nejaké to videjko ;-)
na akcii som sa mal možnosť zúčastniť aj ja, potešila ma účasť nissanov medzi všetkými tými BMW
inak hodnotím zrazík veľmi pozitívne, kto nebol môže lutovať a mal som tú česť sa povoziť s pablom na jeho S13..
fotky dodám zajtra a ak sa mi podarí tak stvorím aj nejaké to videjko ;-)
Sákra taková škoda že sem si neprecetl že se to bude konat mohl me tam nekdo hodit.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Palenie :-D
http://www.youtube.com/watch?v=epjF6ka2_Aw
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak to palenie bolo fakt paradne... :-D :-D videl som to cele ale nejako som nestihal fotit..Iwan píše:Palenie :-D
A tiez pridam nejake fotky...
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
Bol som aj ja kuknut akcia fakt dobra a taku velku ucast divakov som ani necakal. Normalne rozmyslam ze zainvestujem co najskor do difu a pojdem to niekedy skusit aj ja ked je o to taky velky zaujem. A hlavne srali ma tie bmw taka presila to snad nie.
Nissan 200sx(S14), Garrett 2871 turbo, greddy-s damper system, R2D2 blow off, Greddy turbo timmer, Tanabe fordan g-blue exhaust system, Wiseco piesty, Eagle ojnice, BC vačky pruziny ventili,...
Nie zatial este bez auta dufam ze za 2 az 3 tyzdne uz auto bude konecne jazdit nejak sa mi pretiahlo nad moj plan. Videl som jazdit pabla aj slika samozrejme ale tomu chalanovi z nitry(teda aspon mal znacky NR) to slo najlepsie aj ked kvoli tym malym zadnym kolesam to nebolo az tak vidiet ani pocut.
Nissan 200sx(S14), Garrett 2871 turbo, greddy-s damper system, R2D2 blow off, Greddy turbo timmer, Tanabe fordan g-blue exhaust system, Wiseco piesty, Eagle ojnice, BC vačky pruziny ventili,...