Vyvrtávanie zalomených/nerezových skrutiek z turba
Vyvrtávanie zalomených/nerezových skrutiek z turba
Myslím si,že tento topic by tu mal byť, pomože hlavne z toho dovodu,že sa stáva dosť často ,že staré nerezové skrutky ostávaju tam kde nemajú,vyvrtávanie nerezovej skrutky je naozaj dosť obtiažne...obyčajným vrtákom nemožné...Z počutia viem ,že sa s tímto problémom vyrovnal Kentoya.Bol by som rád keby k tomuto problému mohol napísať trochu viac on.Mne osobne trvalo cca 1.5 hod.kým som vytiahol jeden.A to som sa dosť zapotil .Išlo to jedine kobaltovým vrtákom aj to ich padlo za vlasť asi 5...
Z-Club Bratislava
cafe kuci
nasiel som na nete jeden sposob ako vyberat zalomene sroby z dier ... resp ked uvolnujes srob a zalomis hlavicku a nejde von ... da sa to tak ze zoberes matku a navaris ju ... v podstate varis len v diere matky ktora sa ti prichiti o zalomeny srob ... malo by to byt oka nasiel som aj video niekde ked ho najdem tak ho pridam .... vyzeralo to byt easy
nasiel som na nete jeden sposob ako vyberat zalomene sroby z dier ... resp ked uvolnujes srob a zalomis hlavicku a nejde von ... da sa to tak ze zoberes matku a navaris ju ... v podstate varis len v diere matky ktora sa ti prichiti o zalomeny srob ... malo by to byt oka nasiel som aj video niekde ked ho najdem tak ho pridam .... vyzeralo to byt easy