No to mě poser...Hotovej Horst Fuchs...DRFTING píše:JEŠTĚ TEN KUS ŽELEZA MEZI ZADNIMA KOLAMA !!!!!!!!!!!!!!!KUPTE !!!JE TO HUSTÝ JAK SE S TÍM AUTO SAMO TOČÍ :-D :-D :-D JESTLI CHCETE BÝT NEJLEPŠÍ DRIFTEŘI NA SVĚTĚ KUPTE MŮJ VLSD DIFF.!! :-D :-D
Prodám KOMPLET BI-XENON SVĚTLA A VLSD NA S13
Pablo:
Cusco MZ....
Drifting
akorát tam prostě přeskakujou lamely...
když máš 100% svornost a kolo co jede menší poloměr otáčení se nemůže protočit (nemáš tolik plynu aby prohráblo), tak ti ty lamely zákonite přeskočej...jinak by se ten diff roztrhl Frenku...
Asi nemá na KAAZu 100% svornost...
Je jasný že nebudu nechávat 100% svornost, ale je to takhle od výbory a to já nevěděl...to se sníží až bude čas...tak na 70-75% podle mě ideal... a pak už nebude tolik ty lamely přeskakovat...
Cusco MZ....
Drifting
akorát tam prostě přeskakujou lamely...
když máš 100% svornost a kolo co jede menší poloměr otáčení se nemůže protočit (nemáš tolik plynu aby prohráblo), tak ti ty lamely zákonite přeskočej...jinak by se ten diff roztrhl Frenku...
Je jasný že nebudu nechávat 100% svornost, ale je to takhle od výbory a to já nevěděl...to se sníží až bude čas...tak na 70-75% podle mě ideal... a pak už nebude tolik ty lamely přeskakovat...
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32
My školní knihovnu nemáme FrenkuDRFTING píše:.....to nemusíš obhajovat vím že to tak prostě je. Proto si taky z toho dělám prdel.Ty přespáváš ve školní knihovně ne .... :-D
Víš co, polib mi lamelu
Já to obhajuju, protože i když si děláš prdel, tak si nějakej lumík co v životě neviděl lameláka může myslet že mam nějakej čínskej shit diff z ebaye za 500 dolarů
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
Je jasný že nebudu nechávat 100% svornost, ale je to takhle od výbory a to já nevěděl...to se sníží až bude čas...tak na 70-75% podle mě ideal... a pak už nebude tolik ty lamely přeskakovat...[/quote]
to je fakt,nemam 100%,mam tam 80% svornost a zadny sileny zvuky ani kladiva nebo jiny vymozenosti sem nepozoroval a to mam vyhazenou veskerou izolaci
Je jasný že nebudu nechávat 100% svornost, ale je to takhle od výbory a to já nevěděl...to se sníží až bude čas...tak na 70-75% podle mě ideal... a pak už nebude tolik ty lamely přeskakovat...[/quote]
to je fakt,nemam 100%,mam tam 80% svornost a zadny sileny zvuky ani kladiva nebo jiny vymozenosti sem nepozoroval a to mam vyhazenou veskerou izolaci
Tetuju,moc to neumim ale zase sem levnej
myslim že vlsd je prodán :-D
91' RS13 SR20DET - PRO SPEC
https://www.youtube.com/watch?v=H61xLeyxPXY
https://www.youtube.com/watch?v=H61xLeyxPXY