Dneska je blbej den Málem jsem v autoškole naboural auto co stálo na rohu křižovatky a skoro ze mě byla mrtvola, ptž sem nedal přednost auto které jelo v protisměru, když jsem odbočoval z hlavní vlevo. Bylo ta vážně jen o centimetry. Fakt po***j den. Tak si dejte bacha až se budete pohybovat kolem Bráníku,Novodvorský,Budějovický,Zelenýho pruhu,ptž tam někde budu já A naši ještě prohráli..
Naposledy upravil(a) kuk1 dne 11.06.2008, 19:43, celkem upraveno 1 x.
kuk1 píše:Dneska je blbej den Málem jsem v autoškole naboural auto co stálo na rohu křižovatky a skoro ze mě byla mrtvola, ptž sem nedal přednost auto které jelo v protisměru, když jsem odbočoval z hlavní vlevo. Bylo ta vážně jen o centimetry. Fakt po***j den. Tak si dejte bacha až se budete pohybovat kolem Bráníku,Novodvorský,Budějovický,Zelenýho pruhu,ptž tam někde budu já A naši ještě prohráli..
kuk1 píše:Dneska je blbej den Málem jsem v autoškole naboural auto co stálo na rohu křižovatky a skoro ze mě byla mrtvola, ptž sem nedal přednost auto které jelo v protisměru, když jsem odbočoval z hlavní vlevo. Bylo ta vážně jen o centimetry. Fakt po***j den. Tak si dejte bacha až se budete pohybovat kolem Bráníku,Novodvorský,Budějovický,Zelenýho pruhu,ptž tam někde budu já A naši ještě prohráli..
kuk1 píše:Dneska je blbej den .... Tak si dejte bacha až se budete pohybovat kolem Bráníku,Novodvorský,Budějovický,Zelenýho pruhu,ptž tam někde budu já A naši ještě prohráli..
vopovaž se mi na zelenaku skrabnout auto :-D
kde ses v autoskole?
S14A my love and dorifto street machine AE86 levin 4AGE in progress
Ajeje to je krasavice fakt moc povedeny gratuluji ti!Moc pekny.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ