kdo to byl ?
Re: kdo to byl ?
a nechladilo mu to
Ale expanzku plnou... a CHladič vychlej jak afrika v létě..
SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
to myl vesy (modra) a matysek (cervena) a jeli do mimoneladik píše:Dnes 22.8. D1 směr Praha, zahlídnul jsem okolo 13:00 u Humpolce dvě S13, jedna modrá a druhá červená s černym přednim nárazníkem. Obě Jihočeský značky. Chvilku jsem je stíhal (bílý Iveco) jestli nesjedou k benzínce, ale ujeli mi. Kdo to byl?
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
jaka soda??ja piju pivovrtas píše:To je Soda
Tetuju,moc to neumim ale zase sem levnej
ladik píše:Dnes 22.8. D1 směr Praha, zahlídnul jsem okolo 13:00 u Humpolce dvě S13, jedna modrá a druhá červená s černym přednim nárazníkem. Obě Jihočeský značky. Chvilku jsem je stíhal (bílý Iveco) jestli nesjedou k benzínce, ale ujeli mi. Kdo to byl?
Jen jako spravny hnidopich: J na SPZ je Jihlavsky kraj
me se tyhle SPZ vubec nelibi sou uplne na prd a je fakt ze je to neprehledny
vrtas píše:Včera večer(cca 20:00;přesnej čas nevim) jelo proti nám červený 200sx s černou kapotou?Jelo jakoby cestou na mimoň.My jeli z Sosny Transporterem a s Dvoukilem na plaťáku.Kdo to byl?
to sme byly my
dirrick (jeho auto) a já
všimly sme si vás na poslední chvíli takže sme nestihly pozdravit
rs13 89' sold
rs13 91´ under construction
jerrys13 píše:vrtas píše:Včera večer(cca 20:00;přesnej čas nevim) jelo proti nám červený 200sx s černou kapotou?Jelo jakoby cestou na mimoň.My jeli z Sosny Transporterem a s Dvoukilem na plaťáku.Kdo to byl?
to sme byly my
dirrick (jeho auto) a já
všimly sme si vás na poslední chvíli takže sme nestihly pozdravit
vim ze to sem nepatri ale jak je na tom auto ted vratil to klukum na dilnu?
si to asi pleteš s tim vínovim s černou haubnou
my sme byly v červenym s černou haubnou střechou a kufrem
stáli sme u vás chvíli v sobotu ale nikdo kromě johnyho tam nebyl tak sme pokecali a jeli sme připravit auto na sprinty
my sme byly v červenym s černou haubnou střechou a kufrem
stáli sme u vás chvíli v sobotu ale nikdo kromě johnyho tam nebyl tak sme pokecali a jeli sme připravit auto na sprinty
rs13 89' sold
rs13 91´ under construction
aha tak to pardon, no ja byl skoro celou sobotu u driftu a obcas sem tam mrknul
- Matysek
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak tak má pravdu předsedaLefa píše:to myl vesy (modra) a matysek (cervena) a jeli do mimoneladik píše:Dnes 22.8. D1 směr Praha, zahlídnul jsem okolo 13:00 u Humpolce dvě S13, jedna modrá a druhá červená s černym přednim nárazníkem. Obě Jihočeský značky. Chvilku jsem je stíhal (bílý Iveco) jestli nesjedou k benzínce, ale ujeli mi. Kdo to byl?
- Matysek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Na SPZ je Kraj Vysočinamaca9 píše:ladik píše:Dnes 22.8. D1 směr Praha, zahlídnul jsem okolo 13:00 u Humpolce dvě S13, jedna modrá a druhá červená s černym přednim nárazníkem. Obě Jihočeský značky. Chvilku jsem je stíhal (bílý Iveco) jestli nesjedou k benzínce, ale ujeli mi. Kdo to byl?
Jen jako spravny hnidopich: J na SPZ je Jihlavsky kraj
okolo 16:45 červená S13 u Skalky ...že bych spatřil Mácu ? Jinak jsem ještě viděl další S13 tentokrát na koněvce ..šedivá barva sériově vypadajíci stav.
jo to sem byl ja jel sem do pneuservisu