K:Sedadlo
- james2000
- user
- Kontaktovat uživatele:
K:Sedadlo
Zdravím, už nějakou dobu hledám předfaceliftovou sedačku(v kuse) řidiče na S13. Teď to složitější potřebuju, aby byla neprosezená-hlavně boky, a neprošoupaná a měla kolejnice. V současné sedačce sedím nakřivo, protože má prasklou výztuhu ze spodu, v každé zatáčce sedím buď skoro u spolujezdce, a nebo namáčknutý na dveřích, mno a protože ta sedačka má už svoje roky tak zapadají v kolejnici už jenom asi 4 polohy při posouvání. Čalouník chtěl za to, že tam dá novou pěnu cca 400,-Kč, ale tapec je na ní celkem odřený, takže by to řešilo jenom část problému. Pokud by jste měli někdo takové sedadlo tak hoďte nabídku, popřípadě by mě stačil alespoň neprošoupaný tapec a pěnovou výplň by mě dodělal čalouník.
200sx s13, r.v. 1989, červená barva, sériové auto (snaha o fungující sériové auto).
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: K:Sedadlo
čus sory za OT, ale mam dotaz
mám taky sedačku v nic moc stavu a uvažoval jsem o předělání sedačky u čalouníka do nějakého lepšího tvaru a potahu neptal ses kolik by stál i potah?
dík
mám taky sedačku v nic moc stavu a uvažoval jsem o předělání sedačky u čalouníka do nějakého lepšího tvaru a potahu neptal ses kolik by stál i potah?
dík
- james2000
- user
- Kontaktovat uživatele:
Mno on je to kamarád mojeho spolužáka, takže toto co mě nabízel bylo bez dokladu, i s tapecem by to bylo asi kolem 1.000,- ale na tom mě štvalo, že by to bylo jiné, než zbytek auta. A dávat všechno do jiného tapecu kvůly jedné sedačce mě příde jako blbost...mrkevvzime píše:čus sory za OT, ale mam dotaz
dík
200sx s13, r.v. 1989, červená barva, sériové auto (snaha o fungující sériové auto).
mam obe dve,ve slusnym stavu.jen na jedny je mala dirka od cigara.jinak prosezeny nejsou.
Tetuju,moc to neumim ale zase sem levnej
Ja sehnal omylem sedacku spolujezdce tak sem ji hodil na ridicovy pojezdy a je to v pohode. Mozna ma malinko jinej tvar sedaku tim si nejsem jistej ale mozna je to jen tim ze byla otlacena od tunelu z druhy strany. A na prosezeni ma mensi sanci nez ridicova
- james2000
- user
- Kontaktovat uživatele:
Vidíš, to mě nenapadlo, ono to zase není nijak složité přehodit pojezdy a obvykle bývá míň prosezená, mno pokud neseženu řidičovu, tak to udělám ze spolujezdcovi...MYSAK píše:Ja sehnal omylem sedacku spolujezdce tak sem ji hodil na ridicovy pojezdy a je to v pohode. Mozna ma malinko jinej tvar sedaku tim si nejsem jistej ale mozna je to jen tim ze byla otlacena od tunelu z druhy strany. A na prosezeni ma mensi sanci nez ridicova