K: pre-facelift sedačky 200sx
K: pre-facelift sedačky 200sx
ahoj, shánim sedačky z tohoto vozu. alespoň doufám, proto dávam fotku o které se jedná tak kdyby někdo měl tak se prosím ozvěte na email Maslo.T@seznam.cz a nikam jinak, že sem moc nechodím...
moc děkuju
"T"
moc děkuju
"T"
- Přílohy
-
- 7_1_71114__2008-11-30_21-55-32_78.jpg (61.65 KiB) Zobrazeno 2971 x
Naposledy upravil(a) TTT dne 15.01.2009, 17:38, celkem upraveno 1 x.
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: sedačky 200sx
Týýýýjoooo Škoda rapid , a vypadaj tam vcelku hezky
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
jinak nic proti ale ti sedacky rapidacke byli fajne sa cudujem ze si ich dal prec
: nojo a v eRku budou snad ještě hezčíOndraS13 píše:Týýýýjoooo Škoda rapid , a vypadaj tam vcelku hezky
to neni moje auto,kdybych je tam měl tak je neshánim a jak už jsem psal...půjdou do jinýho auta :-)pablo píše:jinak nic proti ale ti sedacky rapidacke byli fajne sa cudujem ze si ich dal prec
jinak kluci kdyby jste mi pomohli jestli je někdo nemá, byl bych vděčnej, protože tady sjem poprvé a moc se tu nevyznam a jdem mi hloavne o ty sedačky a myslim že se v tom vyznáte víc. když se motáte okolo nissanů moc děkuju za případnou pomoc
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Hele bohužel .... jedna mám ale pujdou do jinýho auta ! Pak mám ještě jedny co jsou v autě a pujdou tam Faceliftový sedačky , ale ty si chci nechat ! Kdyby to nějak nevyšlo a měl bych ty co mám venku volný tak se ti ozvu !
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
TTT píše:to neni moje auto,kdybych je tam měl tak je neshánim a jak už jsem psal...půjdou do jinýho auta :-)pablo píše:jinak nic proti ale ti sedacky rapidacke byli fajne sa cudujem ze si ich dal prec
jinak kluci kdyby jste mi pomohli jestli je někdo nemá, byl bych vděčnej, protože tady sjem poprvé a moc se tu nevyznam a jdem mi hloavne o ty sedačky a myslim že se v tom vyznáte víc. když se motáte okolo nissanů moc děkuju za případnou pomoc
Prepis si nazov inzeratu na K: Sedacky z S13 (tusim facelift verzia) a ozve sa ti dost ludi asi.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
To driftak: Tohle jsou Pre-face sedačky !
Takže si dej koupim pre-face sedačky !
Takže si dej koupim pre-face sedačky !
to je všechno hezký kluci ale moc se v tom nevyznam tak mi poraďte jak přepsat už zadaný téma :-O
Zkus editovat svůj 1. příspěvek a přepiš "Předmět:"