K:air regulator
K:air regulator
Zdravím všechny,máte někdo navíc air regulator dle manuálu č. SEF293G ? Dík za odpověď. Dan
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: K:air regulator
určitě ho najdu
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
jeden muj má Pan Bureš odtuď z fóra pučenej delší dobu na zkoušku,tak by byl případně k mání..Je z s12 nevim jestli tam pasuje..Praha
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel že jsem ti ho už vracel jejda vím že jsme se několikrát nechodli na čase když jsem ti ho chtěl vrátit ale to je fuk ať tak či tak mám v autě 3 jeden tvůj (kulatý a čistý) a dva hranaté z toho jeden u motoru :-) .yHCov píše:jeden muj má Pan Bureš odtuď z fóra pučenej delší dobu na zkoušku,tak by byl případně k mání..Je z s12 nevim jestli tam pasuje..Praha
yHCov: jsem každý víken ve vršovicívh na zimáku tak se zastav nebo přivezu ale pokud možno alespoň v pátek odpoledne info že ti ho vrátím
Dan: jsem z Letňan takže pokud chceš stav se číslo je v kontaktech ICQ i Email také fungují
vpohodě já to nemyslel ve zlym..zastavim se pristi vikend budu-li mit cas..DikVladislav Bureš píše:Já myslel že jsem ti ho už vracel jejda vím že jsme se několikrát nechodli na čase když jsem ti ho chtěl vrátit ale to je fuk ať tak či tak mám v autě 3 jeden tvůj (kulatý a čistý) a dva hranaté z toho jeden u motoru :-) .yHCov píše:jeden muj má Pan Bureš odtuď z fóra pučenej delší dobu na zkoušku,tak by byl případně k mání..Je z s12 nevim jestli tam pasuje..Praha
yHCov: jsem každý víken ve vršovicívh na zimáku tak se zastav nebo přivezu ale pokud možno alespoň v pátek odpoledne info že ti ho vrátím
Dan: jsem z Letňan takže pokud chceš stav se číslo je v kontaktech ICQ i Email také fungují