kontrolka
Re: kontrolka
olej v diferencialu to je ta vec na zadní nápravě
200sx is no car, 200sx is my live style...
diky moc ja viem co je diferak len som nevedel presne naco je tak kontrolka ci na prevodovku alebo diferak....ale dakujem ti za upresnenie:-)))Yashio píše:olej v diferencialu to je ta vec na zadní nápravě
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Když tam je diff -> je to diferenciál
na převodovku by tam bylo něco jako Transmition nebo tak něco !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
ja po angicky neviem cize asi takOndraS13 píše:Když tam je diff -> je to diferenciál
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Já taky ne - ale tak něco z tý automobilový terminologie jsem pochytil !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
asi jako když je napsáno oil tak každej pochpí že je to olej
200sx is no car, 200sx is my live style...
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ta kontrolka se rozsviti pri prekroceni teploty oleje v diffu.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
to si pak jedinej komu se rozsviti tahle kontrolka na tomhle foru.
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
nejak jsem to nepochopil... ta kontrolka je zapojena na teplotou oleje ovladany spinac v diffu, netvrdil jsem, ze se mi nekdy rozsvitila...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
jo??? a nac tam su dva konektory na diffu??? ja myslel ze sa rozsviti ked je tam malo oleje ne pri vacsi teplote.. sak na to tam je ten chladic ne??doublejay píše:Ta kontrolka se rozsviti pri prekroceni teploty oleje v diffu.
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
jestli ono to nebude tim, ze je tam krome toho spinace na kontrolku jeste spinac pro pumpu, ktera zene olej do chladice... Obcas by fakt neskodilo podivat se do manualu...
Btw. jedine, co tam opravdu neni, je nejaka kontrola stavu mnozstvi oleje... "Oil Temperature Switch" asi nebude stavoznak...
forum/viewtopic.php?f=155&t=14896
Btw. jedine, co tam opravdu neni, je nejaka kontrola stavu mnozstvi oleje... "Oil Temperature Switch" asi nebude stavoznak...
forum/viewtopic.php?f=155&t=14896
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
mě občas svítí vlivem nějakého špatného kontaktu či ukostření. Největší prdel byla když svítíla jen slabounce a po zatažení ruční brzdy svítíla intenzivněpablo píše:to si pak jedinej komu se rozsviti tahle kontrolka na tomhle foru.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche