Vložkování závitu svíčky
Vložkování závitu svíčky
Tak se mi podařila úžasná věc - kousnout svíčku v závitu, fakt nevím jak se mi to povedlo.
No to je fuk, každopádně v servisu ji vytáhli, ale i s půlkou závitu, takže se muselo vrtat a vložkovat
Mechanik mě upozorňoval, že to pak chvíli pojede na 3 válce, a taky že jo. Ale nebyl mi schopný říct proč. Nevíte proč to tak je?
No to je fuk, každopádně v servisu ji vytáhli, ale i s půlkou závitu, takže se muselo vrtat a vložkovat
Mechanik mě upozorňoval, že to pak chvíli pojede na 3 válce, a taky že jo. Ale nebyl mi schopný říct proč. Nevíte proč to tak je?
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vložkování závitu svíčky
No to je pech
Tipoval bych že to špatně vyvložkovali a vložka netěsní a proto to jede na 3 válce kvůli tomu že nemá kompresi. To to jako vrtali s hlavou namontovanou na motoru jo? Bych měl obavy ze špon padajících do válce...
Ještě teoreticky by ten válec či svíčka mohla být uchlastaná pokud jsi na 3 válce jel do servisu...ale to bych řekl že za tu dobu co to bylo v servisu by měl ten benzín vyprchat
Tipoval bych že to špatně vyvložkovali a vložka netěsní a proto to jede na 3 válce kvůli tomu že nemá kompresi. To to jako vrtali s hlavou namontovanou na motoru jo? Bych měl obavy ze špon padajících do válce...
Ještě teoreticky by ten válec či svíčka mohla být uchlastaná pokud jsi na 3 válce jel do servisu...ale to bych řekl že za tu dobu co to bylo v servisu by měl ten benzín vyprchat
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
To si pis ze jsem mel strach ze spon. Ale vyfoukalo se to snad dukladne.
Ted jsem to byl jeste projet a prvni 3-4 boosty nad 0,7 baru to vynechavalo, pri patem uz min a pak uz ne.
Snad si to nejak "sedne" a bude to ok, nebo me jebne
Ted jsem to byl jeste projet a prvni 3-4 boosty nad 0,7 baru to vynechavalo, pri patem uz min a pak uz ne.
Snad si to nejak "sedne" a bude to ok, nebo me jebne
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja bych neriskoval a vzal jinou hlavu....zvlast pri tvem setupu...
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Jeste jsem tam znovu volal a bylo mi receno ze neni mozne, aby to pres tu vlozku unikalo. Nejake dalsi napady? Zkusim kazdopadne zmerit komprese...
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
zkus nejdriv vymenit svickuPeca píše:Jeste jsem tam znovu volal a bylo mi receno ze neni mozne, aby to pres tu vlozku unikalo. Nejake dalsi napady? Zkusim kazdopadne zmerit komprese...
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Svicka je fungl nova samozrejme935Baby píše:zkus nejdriv vymenit svickuPeca píše:Jeste jsem tam znovu volal a bylo mi receno ze neni mozne, aby to pres tu vlozku unikalo. Nejake dalsi napady? Zkusim kazdopadne zmerit komprese...
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
ještě teoreticky pokud jsi měl motor v chodu bez té jedné svíčky tak mohla odejít cívka, slyšel jsem že jim nedělá dobře když jsou pod proudem a nemají se kam vybít...prostě když jsou v chodu bez svíčky. Např. proto je v servisním manuálu psáno že při měření komprese se má odpojít power transistor. Ale stačí jednoduše vypojit CAS a vypneš jak zapalování tak vstřiky že ani nemusíš uvolnovat tlak paliva ale je pak nutné vyrestovat chybový kod z ECU.Peca píše:Svicka je fungl nova samozrejme935Baby píše:zkus nejdriv vymenit svickuPeca píše:Jeste jsem tam znovu volal a bylo mi receno ze neni mozne, aby to pres tu vlozku unikalo. Nejake dalsi napady? Zkusim kazdopadne zmerit komprese...
To me taky napadlo, ale to by bud sla nebo nesla ne?
Kazdopadne zkusim vymenit
Kazdopadne zkusim vymenit
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
dej jinou hlavu.. dá se sehnat za pár šušní a máš klid..
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Vymenil jsem civku a zatim je klid! Drzte palce at to vydrzi!
po žních k turkovi, přesněji po renocaru bych šel do druhé hlavy, ale chvilku nebudu mít čas, a budu rušit k 1.7 dílnu a musím nejdříve dořešit technické věci okolo dílny
Tolik špatných zpráv by se snad na jeden řádek ani nemělo vejítKentoya píše:po žních k turkovi, přesněji po renocaru bych šel do druhé hlavy, ale chvilku nebudu mít čas, a budu rušit k 1.7 dílnu a musím nejdříve dořešit technické věci okolo dílny
už mě to nebaví, jsem na to sám, a navíc mi lidé z fora dluží skoro stovku, každej něco malýho, ale dohromady je to darda a já si chci zajet někde do tepla na dovolenou a vypnout, udělám ještě asi tři nebo čtyři motory, na kterým mám náhradní díly, a prodám je a padla a jedu do teplých krajů
Vsak na jihu naberes nove sily a to hrabani v motorech ti zase zacne chybet Anebo tam taky zustanes a to bych se ti vubec nedivil