pablo píše:a jeste jedna vec branbito nema ani s casti tvoji konfiguraci
Aha, tak to jsem asi spatne pochopil Branbita...nic no
evo400 píše:Tomito, ještě nedávno jsi psal jak ti mám naladit auto a z čistajasna je z tebe odborník na ladění
Wow, to bych si zas vubec nedovolil
..jsem jen napsal sve postrehy. Ano, je to pravda ze jsem ti psal ohledne lazeni, pak jsem se ale do toho pustil sam a jsem docela rad. Hodne jsem si o tom pred tim precet (ostatne jak i ty - predpokladam zes ucenej z nebe nespadl)
evo400 píše:...jestli pak jsi si k APEXi PowerFC přeečetl návod? Víš jak se instaluje? Víš že se má provést inicializace a nechat motor běžet 10minut aby se naučil udržovat volnoběh a pak v průběhu dalších 10ti minut zapínat postupně světla, vytápění zadního skla a klimatizaci, aby se naučil stabilizovat otáčky pokud se tyto spotřebiče zapnou ? Víš že pokud se to neudělá jsou problémy právě s držením volnoběhu?
Prosim te, nedelej ze mne vola, takovy veci jsem vedel uz pred tim, nez jsem si poridil PowerFC
Ostatne, je mi srdecne jedno, kdo na jaky ECU s jaky setupem jezdi, jen jsem napsal sve zkusenosti a postrehy z lazeni. Prozatim jsem spokojen s tim, jak mi to funguje a ze to funguje, ti muze potvrdit nekolik lidi..
Zdar