rapidne sa mi zvysila spotreba ani nechcem odhadovat na kolko dost mi to dymi a z OCT je citit benzin. budu to gufera na ventiloch?
edit: a este mi aj mizne olej mohlo by to tolko prepustit cez tie gufera? na mierke na olej ani neni videt ze by bola od oleja tak teraz nejazdim
Oil catch tank (je z neho citit benzin)
Oil catch tank (je z neho citit benzin)
Stage 2 chip by Raddy, GT2560, FMIC, HKS EVC III, Budiky teplota, tlak oleja tlak turba, priechodzi vyfuk, VAG cievky, walbro, HSD DT Coilovers, Napravy cierny komaxit + polyureatonve silenbloky Energy suspension, Motor + Prevodovka na silenblokoch Silver Project.
Re: Oil catch tank (je z neho citit benzin)
este raz sa budu merat tlaky tak uvidime co to ukaze .... ale chcel by som spravit repas hlavy lebo uz zacinaju klepat hydrostely a keby sa nahodou neco pokaslalo v zime tak by sa to horsie robilo
Stage 2 chip by Raddy, GT2560, FMIC, HKS EVC III, Budiky teplota, tlak oleja tlak turba, priechodzi vyfuk, VAG cievky, walbro, HSD DT Coilovers, Napravy cierny komaxit + polyureatonve silenbloky Energy suspension, Motor + Prevodovka na silenblokoch Silver Project.