Slovakiaring - volné jízdy 7.11.
Slovakiaring - volné jízdy 7.11.
Tak se slováci konečně dočkali vlastního okruhu. Pojedete to někdo testnout? Super nabídka za ty prachy..
http://www.racingwheels.sk/index.php?page=slovakiaring
http://www.racingwheels.sk/index.php?page=slovakiaring
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Re: Slovakiaring - volné jízdy
jaa jedu mame prijet vyskouset a pogumovat asfalt
snad na necem dojedu taky
mozno na kole
mozno na kole
Ajaj tam budou i strelci? Tak to si jeste rozmyslimpablo píše:jaa jedu mame prijet vyskouset a pogumovat asfalt
hele nevymyslej a prijed bude prcaPeca píše:Ajaj tam budou i strelci? Tak to si jeste rozmyslimpablo píše:jaa jedu mame prijet vyskouset a pogumovat asfalt
Stihas s S14?vmille píše:Dobre ceny za cely den blbnuti.
ze by takovy mini zraz dvoukil na konec sezony ?
tenhle okruh měl puvodně stát u Jihlavy,ovšem díky našim papalášum a starostovi jedné Jih. vesnice se stěhoval na slovač.Mě vzteky berou všicnni čerti,jen na to vzpomenu..
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
A mal sa volat tiez Slovakiaring?adner píše:tenhle okruh měl puvodně stát u Jihlavy,ovšem díky našim papalášum a starostovi jedné Jih. vesnice se stěhoval na slovač.Mě vzteky berou všicnni čerti,jen na to vzpomenu..
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
Ale tak přejme jim toadner píše:tenhle okruh měl puvodně stát u Jihlavy,ovšem díky našim papalášum a starostovi jedné Jih. vesnice se stěhoval na slovač.Mě vzteky berou všicnni čerti,jen na to vzpomenu..
aspon nekdo se nas zastal....heh kluci nemuzete mit vsechno aj mi se chcem obcas zvest a nejet proto pres 300kmPeca píše:Ale tak přejme jim toadner píše:tenhle okruh měl puvodně stát u Jihlavy,ovšem díky našim papalášum a starostovi jedné Jih. vesnice se stěhoval na slovač.Mě vzteky berou všicnni čerti,jen na to vzpomenu..
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja vam povim 20 oktobra ci jedu... ale rad by sem si to vyskusal aj na okruhu a do brna sa mi nechcelo.. cena je myslim dobra len musim dosetrit..
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
Mate to z Malacek kousek do Brna. Adner z Plzne to ma podstatne dal, proto hoto mrzi.