CDS Drift training Most video
CDS Drift training Most video
konecne pekna podivana...
http://www.youtube.com/watch?v=vJHWfdoWpTU
http://www.youtube.com/watch?v=vJHWfdoWpTU
Re: CDS Drift training Most video
Paráda, kryšot tam choseho S13 taky pěkně zapálil, ale i ostatním to dost hořelo, Higgi asi nejvíc
SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
Copak Higgi ten s tou svoji potvorou.... jen by me zajimalo kolik plnil, asi uz konecme mohl jezdit na vetsi tlak nez na letistichDragonART píše:Paráda, kryšot tam choseho S13 taky pěkně zapálil, ale i ostatním to dost hořelo, Higgi asi nejvíc
co sem mu tak cumel na budik tak 0,5 az 0,8 barumaca9 píše:Copak Higgi ten s tou svoji potvorou.... jen by me zajimalo kolik plnil, asi uz konecme mohl jezdit na vetsi tlak nez na letistichDragonART píše:Paráda, kryšot tam choseho S13 taky pěkně zapálil, ale i ostatním to dost hořelo, Higgi asi nejvíc
Steve píše:co sem mu tak cumel na budik tak 0,5 az 0,8 barumaca9 píše:Copak Higgi ten s tou svoji potvorou.... jen by me zajimalo kolik plnil, asi uz konecme mohl jezdit na vetsi tlak nez na letistichDragonART píše:Paráda, kryšot tam choseho S13 taky pěkně zapálil, ale i ostatním to dost hořelo, Higgi asi nejvíc
to je des on to snad na zadny trati nefoukne na max
naco by foukal víc když mu to stačí .. až bude jezdit boky na 4ku tak třeba jo ))
ten kuzel
- tomita
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nj..docela pravidelne jsem sundaval kuzelky ...ne a ne uhnout..a jeste mi rozbil naraznik
S14a RB25
ja te nemel natocenyho jak pekne driftujes, tak ze sem dam aspon fotecku... takova momentka, presne ve chvili kdy si nabral tu kuzelku
A taky si nám ty kuželky vozil pryč.tomita píše:Nj..docela pravidelne jsem sundaval kuzelky ...ne a ne uhnout..a jeste mi rozbil naraznik
S15 - JDM
- tomita
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nene, to jenom jednou, prave v tomhle pripade.Awatar píše:A taky si nám ty kuželky vozil pryč.tomita píše:Nj..docela pravidelne jsem sundaval kuzelky ...ne a ne uhnout..a jeste mi rozbil naraznik
S14a RB25