zdravim vas lidicky, jsem tu novacek... musim se zastat Mr.Skylina, a chci vám rict ze to opravdu nejak jde. dost nad timto autem premyslim, tak zjistuju co bych musel vsecko politat, stk mi rikali ze to nejde takle udelat, ze auto s rhd je neprihlasitelne u nas. ale jakto ze to jde jinym? zkousel jsem se ptat primo na nissan klubu, tam mi moc neporadili, spis ze to bude stat balik (jakobych to asi sam nevedel) a ze skylina chcou teenageri kteri videli rychle a zbesile atd. proste hloupy kecy. dobre at se teda drzijou tech svych almer radsi. jen jeden kolega me odkazal na vas klub, a dokonce mi dolozil fotku malyho TP kde je napsany rhd. proste v nejaky okrese to musijou tolerovat ne? mrksnu vam sem tu fotku treba to nekdo pozna ze je to jeho. nebo, potom predelani, ptal jsem se v nissan servisu, predelani tohoto vozu nikdy nedelali ale zvladli by to, ale opet me poslali na onu zminovanou stk, kde jsou u nas totalni idioti
takze nejakej servis, kde to predelaji, slysel jsem neco ze bude potreba rizeni z sxka a palubovka z maximy. koneckoncu jsou firmy ktery delaji palubovku na zakazku( zadaji se jim rozmery a pocet budiku) a je to. potom ona dekra nebo tuvčko tam by to nemeli nejak moc resit ze to je auto vyrabene jen s rhd, a pokud to bude oki, tak pak obyc stk a evidencka. jasny da se nissan sehnat do 100 tisic, takovy predelani a upravy pocitam max 250tis, to je dohromady 350tisic, pro nekoho dost, ale vemte to z pohledu takle, dyt tolik nestoji ani ten podelanej lancer evo, za toho vyplazenete tak minimalne 600tisic kc, pokud ma vypadat solidne, nebo je tady impreza, ale to se zase neda srovnavat kdyz je to jen 2.0
proste a zkratka pujde to, ale bude to stat dost penez a dost casu. ale kdo tady ma takovy auto v čr? ja osobne sem ho jeste na zivo nevidel, a myslim si ze to stoji za ten hrich..... tak se mejte Tomas
tady je ten TP treba ho nekdo zpoznate