K: dva výměníky voda olej
Re: K: dva výměníky voda olej
jeden mám..,potom několik z ca18et
ten z toho etka má trochu jiný střeva, ale zkusil bych si ho upravit
jinak ten samotný výměník až tak nepotřebuji, potřebuji tu část výměníku, která je na bloku, šroubuje se na ni filtr a nahoře je ten samotný výměník
pokud můžeš sundej výměním a zkontroluj kuličky jestli tam jsou a na tom kuse z Etka se podívej jestli se na něj dá našroubovat výměník z DEtka, nebo jestli je stejnej jako u sunnyho (to by to našroubovat nešlo, místo trubky se závitem by tam byla díra se závitem v hliníku)
a potom navrhni cenu, já je někde prodrbal a nemůžu najít
jinak ten samotný výměník až tak nepotřebuji, potřebuji tu část výměníku, která je na bloku, šroubuje se na ni filtr a nahoře je ten samotný výměník
pokud můžeš sundej výměním a zkontroluj kuličky jestli tam jsou a na tom kuse z Etka se podívej jestli se na něj dá našroubovat výměník z DEtka, nebo jestli je stejnej jako u sunnyho (to by to našroubovat nešlo, místo trubky se závitem by tam byla díra se závitem v hliníku)
a potom navrhni cenu, já je někde prodrbal a nemůžu najít
Jeden jsi mi prodal páč já měl špatný kuličky. tak pokud by jsi chtěl ten se špatnýma kuličkama nechám ti ho zadarmo.
se špatnýma kuličkama mám dva, ale vyhodil jsem asi 8 bloků a výměníky nemám a ty jsem nevyhazoval
Mám doma snad tři, stav nevim, ale jeden byl z fest zadřenýho motoru takže v tom výměníku bude asi bordel.
Silvia S12 CA18ET Fibreglass Edition
Mám na prodej dva, v obou jsou kuličky, akorát nevim jak zlehka nebo ztuha maji chodit, tyhle jsou krásně zmáčnout a nezadrhávaji se.
Silvia S12 CA18ET Fibreglass Edition
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
já sem měl jeden někde,jestli jsem ti ho nedal,tak ti ho dovezu a je tvůj, podívám se po něm
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
kolik za ně chceš?jsadik píše:Mám na prodej dva, v obou jsou kuličky, akorát nevim jak zlehka nebo ztuha maji chodit, tyhle jsou krásně zmáčnout a nezadrhávaji se.
stačí třeba 200 za kus?