P: klima 200SX komplet --- PONECHÁNO
P: klima 200SX komplet --- PONECHÁNO
Klima opět a znova na prodej, protože se na mě vykašlal už 2. člověk, co ji chtěl (pomalu začínám být nakrklý).
Je k ní všechno - úchyty na blok, kladky, napínáky, řemen, kompresor, chladič, nádobka, saharu můžu přihodit. 1500 bych si za ni vzal, pokud zmizí rychle, tak slevím!
Po okolí Olomouce to můžu dovézt, dál už asi přes někoho nebo osobkou.
Je k ní všechno - úchyty na blok, kladky, napínáky, řemen, kompresor, chladič, nádobka, saharu můžu přihodit. 1500 bych si za ni vzal, pokud zmizí rychle, tak slevím!
Po okolí Olomouce to můžu dovézt, dál už asi přes někoho nebo osobkou.
Naposledy upravil(a) Kohla dne 14.06.2010, 17:38, celkem upraveno 9 x.
200SX S13 ... "Being second is to be the first of the ones who lose" - Ayrton Senna
Re: P: ostré vačky, klima, hydroštely, volant Raid
Hydra do militu namočit nestačí, musí se celá rozebrat a důkladně vyčistit a případně vyměnit i kuličky.
Já to myslel trochu s nadsázkou... Kdyby se někomu zalíbily a nechtěly se mu čistit, tak bych se do nich po domluvě pustil .mauglie píše:Hydra do militu namočit nestačí, musí se celá rozebrat a důkladně vyčistit a případně vyměnit i kuličky.
200SX S13 ... "Being second is to be the first of the ones who lose" - Ayrton Senna
Vačky prodaný, klima zamluvená.
Ty hydra asi rozeberu (až si najdu volnou chvilku) a vezmu z gruntu, ať to tu není jak u prasat...
Ty hydra asi rozeberu (až si najdu volnou chvilku) a vezmu z gruntu, ať to tu není jak u prasat...
Re: P: volant Raid
Up - nová cena na volantu 1300/50.
Re: P: klima 200SX komplet 1500,- Kč
UP - klima stále na prodej; 1500,- Kč (viz první post)
Up, už se začíná ztrácet pod hromadou prachu...
A já třeba ten zbytek i když panel mám pár hadic taky, ale nevím v jakým stavu.
SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
No výborně, teďka ještě vymyslet, jak to k vám dostat
MYSAK: k tomu kompresoru chceš i ty kravinky okolo (úchyt na blok, šrouby, napínák,...), nebo jen čistej?
DragonART: z toho zbytku je tam chladič, expanzka, nějaké to potrubí a sahara
Kdyžtak mi hoďte SZ
MYSAK: k tomu kompresoru chceš i ty kravinky okolo (úchyt na blok, šrouby, napínák,...), nebo jen čistej?
DragonART: z toho zbytku je tam chladič, expanzka, nějaké to potrubí a sahara
Kdyžtak mi hoďte SZ
Tak jsem nakonec po velmi ožehavé jízdě (venku 37°C) v maminým autě, kde klima nefachá, změnil názor a hodil jsem si ji zpátky do auta... Já se tam smažit nebudu a těch pár kilo/koní mě taky nezabije, to se dá nahnat jinde.