Kazdy motor nabizi sve a zalezi na uzivateli co si vybere.
Na SR mam rad prubeh
CA je za starsi-jednodussi
tohle je blbostblázen píše:[CA18DET 10X lepší než SR?
tohle je blbostblázen píše:[CA18DET 10X lepší než SR?
Tak si ho necháš poELOXovat mnoFizzbiker píše:na tom CAčku? 10x líp na té litině drží barva, coz je vůbec nejlepší... pak to mame pod haubnou pěkně barevný... šeď SRkovýho hliníku je fádní a blbě se na to balí lolitky u diskoteky
ano skládal jsem obojí a ano stojím si za tím.. ještě něco? JAsně sr20 se chová líp.. je větší, ale sere se vrchem i spodkem..narozdíl od Ca.. celý..blok má pevnější,kliku taky.. nevím co víc potřebuješ vědětvmille píše:Kdyz neco zaryte tvrdis tak musis mit argumenty.
Kdy a komu si ten motor skladal? Ze si o tom nikdy nepsal.blázen píše: ano skládal jsem obojí a ano stojím si za tím.. ještě něco? JAsně sr20 se chová líp.. je větší, ale sere se vrchem i spodkem..narozdíl od Ca.. celý..blok má pevnější,kliku taky.. nevím co víc potřebuješ vědět
osle jestli nepoznáš rozdíl mezi litinou a hliníkem (co se bloku týká tak kurva nepiš) snad i malý děcko ti řekne že je litina pevnějšíjagy píše:Kdy a komu si ten motor skladal? Ze si o tom nikdy nepsal.blázen píše: ano skládal jsem obojí a ano stojím si za tím.. ještě něco? JAsně sr20 se chová líp.. je větší, ale sere se vrchem i spodkem..narozdíl od Ca.. celý..blok má pevnější,kliku taky.. nevím co víc potřebuješ vědět
Ty argumenty, ze je CA pevnejsi blok, kliku... to je zalozeno na nejakych testech nebo?
Diky za originalni osloveni, kdyz nemame argumenty, budeme zli... pekne.Kentoya píše:
osle jestli nepoznáš rozdíl mezi litinou a hliníkem (co se bloku týká tak kurva nepiš) snad i malý děcko ti řekne že je litina pevnější
a co se kliky týká, oměř si obě a můžeš zkusit postnout názor (nikoliv fakt), ale jelikož jsi shnilej je oměřit tak se ani k tomuhle nevyjadřuj, tak jako vyjádření ke klikám nedoporučuji bláznovi i když dle všeobecných znalostí by měla CA klika vydržet víc, přestože je v jednom bodě slabší jak SR v dalších dvou bodech je slabší SR, ale to je teorie (nedokážu odhadnout ani spočítat jestli nejslabší bod CA kliky je větší slabina jak dva slabší body SR kliky), a co se klik týká bych napsal že jsou srovnatelné,
ale za ten blok sis vysloužil u mě nick korunovanej osel, že potřebuješ testy, fakt ti to SRko leze na mozek, skoro jako bláznovi CAčko