Hledám někoho z okolí Pardubic, Hradce
Hledám někoho z okolí Pardubic, Hradce
Nedávno jsem si pořídil 200SX a chtěl jsem s někým konzultovat možné úpravy a nasát zkušenosti. Pokud by někdo byl poblíž a měl chuť budu rád.
GO motoru By KENTOYA - výbrus, rozvody atd., repase vodního a olej. čerpadla, kovové těs. pod hlavou, svíčky NGK, Blow-Off, IC, vačka 16DE, repase převodovky, kardanu, VLSD diff, pal.čerpadlo BOSCH 330l/h ,stavitelné KONI, T28 a další nedůležité věci…;-)
Re: Hledám někoho z okolí Pardubic, Hradce
Zrovna tohohle najdes hodne tady na foru.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
áá striptérova s13 je na fóru
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
To co si koupil neni 200SX ,ale paskvil
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Nech toho. Hyzdí to ta barva, jinak je to celkem zajímavý. Já tento týden budu v Pardubkách, od pondělí do středy. Docela bych to chtěl i vidět.Svobda píše:To co si koupil neni 200SX ,ale paskvil
Ja si pockam na nejakej ten nissan sraz. Tipuju, ze to potkam v Hornim Jeleni.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
No nevím, jesli je to paskvil. Mě se to líbí, jen možná to obří zadní křídlo předělám, Jinak se mi to zdá zdařilé. A pro mě velký + světla
GO motoru By KENTOYA - výbrus, rozvody atd., repase vodního a olej. čerpadla, kovové těs. pod hlavou, svíčky NGK, Blow-Off, IC, vačka 16DE, repase převodovky, kardanu, VLSD diff, pal.čerpadlo BOSCH 330l/h ,stavitelné KONI, T28 a další nedůležité věci…;-)
křídlo pryč, to je opravdu nevkusné na s13, pak jinej přední nárazník a myslim si, že bude vypadat moc hezky
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
A odkud přímo jsi? Z pardubice nebo blízkého okolí?
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
jak uz sem tu nekde psal to auto me moc nebere je to takova trochu splácanina z doby kdy tu frcelo rychle a zbesile ale dat jinou barvu shodit kridlo a naraznik bylo by to jinde... coz je vec vkusu. ale treba ty svetla se mi dost libi...
az si zalozis tema ve clenech mohl bys to nejak detajlnějc nafotit celkem me to zajima...
az si zalozis tema ve clenech mohl bys to nejak detajlnějc nafotit celkem me to zajima...
hoj,já bydlím v Opatovicích nad Labem,tak někdy napiš,ale moje dvoukilo zatím nepojede až na jaře,ze zimních výletů jsem od posledního poučenej a navíc se na něm ještě pracuje a čekám na papíry...
Když třeme liščí ohon o ebonitovou tyč....
Nic osobního, viděl jsem naživo a málem jsme se poblil. Přední nárazník ujde, dalo by se s ním něco udělat, světla taky ok, ale zbytek...
100 lidí, 100 chutí.
100 lidí, 100 chutí.
Ahoj, pokud se chceš podívat, tak mi napiš tel. a domluvíme se.Koudy píše:Nech toho. Hyzdí to ta barva, jinak je to celkem zajímavý. Já tento týden budu v Pardubkách, od pondělí do středy. Docela bych to chtěl i vidět.Svobda píše:To co si koupil neni 200SX ,ale paskvil
Ahoj, se neboj, já to zazimoval a vyjede taky až na jaře. Není to otom, že bych nato neměl ruce, ale doma mám 4x4 a to je lepší volba na to co je dnes venkuIgor píše:hoj,já bydlím v Opatovicích nad Labem,tak někdy napiš,ale moje dvoukilo zatím nepojede až na jaře,ze zimních výletů jsem od posledního poučenej a navíc se na něm ještě pracuje a čekám na papíry...