Geometrie
Re: Geometrie
seriové máš v manuálu a ty hodnoty mají v každém servise kde geometrii dělají, tady je starší téma ohledně geometrie na boky forum/viewtopic.php?f=161&t=15948
kdyz mas podvozek tak na predu si dej odklony na 3 stupne a zadok si daj na nulo alebo pol stupna a vsude nastav sseriovou zbyhavost
poslem ti to sz len odklony nestacia
cim das viecsi "A"cka dopredu tym mas mensi kontakt z vozovkou a dlhsiu brzdnu drahu
tak to stym predkom neprezen
a zadok v nule vynasa
cim das viecsi "A"cka dopredu tym mas mensi kontakt z vozovkou a dlhsiu brzdnu drahu
tak to stym predkom neprezen
a zadok v nule vynasa
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
no 2 az 3 stupne neni zas tak moc a na zadek si nastav to co tebe bude vyhovovat
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Dopredu ti staci 2 maximalne. Dozadu max. 0.5.
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
Ted mam predek nastavenej serive ale zadek bohuzel Acka kvuli nemoznosti dohnat odklon na seriovejch excentrech
- 200sxfabi
- user
Mohl by mi někdo zkušenejší poradit...potřebuju pořešit zadni odklony a bylo mi řečeno, že by mi měli stačit na vyřešení odklonů pouze tyto ramena ale nikdo mi to zatim s jistotou nepotvrdil. ale hned vedle tech ramen jsou jeste ramena na sbihavost a ja si myslim že budu potřebovat asi oboje ....dotaz zní zkoušel někdo dohonit odklony jen pomoci tech prvnich ramen ?
geometrie na street ? serie hodnoty ? ci neco jineho ? zbyhavost odklony atd ? muze nekdo napsat zda me odzkouseno neco jineho ?
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
odklony doženeš určitě ale pokud je budeš mít hodně rozdílné od serie, nejspíš nedoženeš sbíhavost, což by šlo řešit úpravou nápravnice200sxfabi píše:Mohl by mi někdo zkušenejší poradit...potřebuju pořešit zadni odklony a bylo mi řečeno, že by mi měli stačit na vyřešení odklonů pouze tyto ramena ale nikdo mi to zatim s jistotou nepotvrdil. ale hned vedle tech ramen jsou jeste ramena na sbihavost a ja si myslim že budu potřebovat asi oboje....dotaz zní zkoušel někdo dohonit odklony jen pomoci tech prvnich ramen ?
Nahodou nevite jak zkorigovat nastaveni podvozku S13 pro pruziny HR -40mm na obou napravach?
Zkouset nastavovat seriove hodnoty asi nebude nej.
Auto bude vetsinou jezdit na silnici, semtam navstivi kruh.
Zkouset nastavovat seriove hodnoty asi nebude nej.
Auto bude vetsinou jezdit na silnici, semtam navstivi kruh.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
fabi se ptal ale pred rokemadner píše:odklony doženeš určitě ale pokud je budeš mít hodně rozdílné od serie, nejspíš nedoženeš sbíhavost, což by šlo řešit úpravou nápravnice200sxfabi píše:Mohl by mi někdo zkušenejší poradit...potřebuju pořešit zadni odklony a bylo mi řečeno, že by mi měli stačit na vyřešení odklonů pouze tyto ramena ale nikdo mi to zatim s jistotou nepotvrdil. ale hned vedle tech ramen jsou jeste ramena na sbihavost a ja si myslim že budu potřebovat asi oboje....dotaz zní zkoušel někdo dohonit odklony jen pomoci tech prvnich ramen ?
mě taky rok trvalo, než sem to vymyslel
jj tak tet vymysli jak mam nastavit geometrii na normalni street ci okruh jak odklony zbyhavost atd a pls ne za rok