Rady ohledně koupě 200sx
Re: Rady ohledně koupě 200sx
A proč to dělat??? koupis cele auta.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
to jen kdyby se mu CA18DET nelíbil..ten SR20DET tam pasuje snadno..ale já bych se CA18DET nebál.. ,bál bych se celkových investic do vozu. Koupit jebku za 30tis a strčit do ní čtvrt milionu je snadný a i zde mnohokrát prokázaný ,jak rychle to jde
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Proto jsem psal at poridi neco z vice valci, tam kde bude koncit u 4 vala zacne u 6vala a cena za kterou koupi slusnou 13 je treba cena 300zx kdyz se postesti. Nebo poridi neco z UK a překope to
Radeji mi o uctech nemluvte.
GO motoru, vymena komplet brzd, novej podvozek, vyvareni kastle a to me to ceka za par let zas.
Ale to bych si uz rad postavil specialitku.
GO motoru, vymena komplet brzd, novej podvozek, vyvareni kastle a to me to ceka za par let zas.
Ale to bych si uz rad postavil specialitku.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
přesně takblázen píše:to jen kdyby se mu CA18DET nelíbil..ten SR20DET tam pasuje snadno..ale já bych se CA18DET nebál.. ,bál bych se celkových investic do vozu. Koupit jebku za 30tis a strčit do ní čtvrt milionu je snadný a i zde mnohokrát prokázaný ,jak rychle to jde
Caute borci mohli by ste toto kuknut [okomentovat]ak sa v tom vyznate?? forum/viewtopic.php?f=157&t=20484
Sorry chlapy že se Vám do toho vměšuju,ale já kupoval s13 je pravda že v motoru jsem za 15 000Kč+turbo,ale já s tím autem nemám nejmenší problém,mám ho 2 roky z toho stálo cca 3 měsíce a jinak po zahřátí mu dávám čoud,nechávám dochlazovat atp. a ještě mě nikde nenechalo a to jezdim jaro,leto,podzim,zima...spíš než řešit hned generálku,tak sehnat pořádnou garáž kde to budeš moct rozkládat a skládat do kupy,protože dělat to jako já skoro všechno u bytovky je taky naprd.
Když třeme liščí ohon o ebonitovou tyč....