P:rb25det- PRODANO
P:rb25det- PRODANO
P rb25de
tlaky 10-9,5-9,5-10-9,5-9,5
motor chyta krasne nic neklepe nemlati najeto kolik presne ma nevim na budikach je 150tkm ale motor neni puvodni
duvod prodeje 4ks rbecek netreba
motor by byl k mani za 2 mesice az se auto trvale ubytuje
tlaky 10-9,5-9,5-10-9,5-9,5
motor chyta krasne nic neklepe nemlati najeto kolik presne ma nevim na budikach je 150tkm ale motor neni puvodni
duvod prodeje 4ks rbecek netreba
motor by byl k mani za 2 mesice az se auto trvale ubytuje
Naposledy upravil(a) mara_m dne 06.09.2012, 20:00, celkem upraveno 3 x.
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
Re: P:rb25det
takze na prodej je jen motor ale kdyz nekdo prijde s peknim balickem penez dodam aj napravnici a el prevodovku uz nemam ale do 3 mesicu by meli nake bejt
jinak motor + napravnice + el cca 30 000
jeste dodam penize na ruku u predani zadne splatky ci jine veci nepripadaj v uvahu tahani penez rok a dil z lidi me uz nebavi
jinak motor + napravnice + el cca 30 000
jeste dodam penize na ruku u predani zadne splatky ci jine veci nepripadaj v uvahu tahani penez rok a dil z lidi me uz nebavi
Nedavno byli doby kdy vsichni shaneli RB a dali by za nej i 60, ted ho nikdo nechce ani za cenu SR.
ja ho chci a 30 je dobra cena jen mi nejak nezbyvaj penize
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně instalace není jen o motoru, ale kupě dalších věciP.a.c.P píše:ja ho chci a 30 je dobra cena jen mi nejak nezbyvaj penize
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
jo stim pocitam makam ale stejne mi to nestaci ale urcite do toho pujdu
cca za 2 mesice ho taham ven muzu aj driv ale potreboval bych ho dat do garaze na trvalo a pak vyndat motor takze mas cca 2 mesice dopredu to sem davam z duvodu ze to jentak nikdo nekoupi
Nemel bys tam zasitou komplet elektriku a prevodovku Porad akorat cekam nez se zas z nisma neco vypadne
prevodovky my uz parchanti vseci sebrali (mam 2* automat ) nemam tet zadnou elektriku teda mam ale stale s motorem a co jsem mel jeste jednu tak sem prodal za 7 tacu ale ja mam elektriku bez VTC
tak at se pohnem rb30 je uz fuc takze zustal jen torzo rb25det ktere sem mel na prestavbu rb30 takze
obe rb za 32tisic s el a napravnici za 37 tisic
obe rb za 32tisic s el a napravnici za 37 tisic