International Prague Drift Festlival
International Prague Drift Festlival
Tak jsem sel jednou za cas do kina na Rychle a zbesile a hele pred kasama dvoukilo a pani co mi dala letak. Ukaze se tam nekdo?
http://praguedriftfestival.cz/
http://www.drifting.cz/calendar/race/8
http://praguedriftfestival.cz/
http://www.drifting.cz/calendar/race/8
200sx s13 1989
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: International Prague Drift Festlival
Vypadato nadherne ale kreje se to s nissan srazem v TU :-/
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
Na co se tam chcete jit koukat
Moje bejvalka se koukam takto vystavuje .... teda Myslim S13
'01 Nissan Skyline R34 GTR LHD
'99 Nissan Silvia S15 LHD
'97 Nissan 260SX S14.5
'97 Nissan 200SX S14
'90 Nissan 200SX S13
'93 Nissan 200SX S13 (SOLD - DRIFT machine)
'93 Mazda RX-7 FD (SOLD - STREET machine)
'99 Nissan Silvia S15 LHD
'97 Nissan 260SX S14.5
'97 Nissan 200SX S14
'90 Nissan 200SX S13
'93 Nissan 200SX S13 (SOLD - DRIFT machine)
'93 Mazda RX-7 FD (SOLD - STREET machine)
a kdo s nim jezdi ted?chosecz píše:Moje bejvalka se koukam takto vystavuje .... teda Myslim S13
200sx s13 1989
NikdoDarkEgg píše:a kdo s nim jezdi ted?chosecz píše:Moje bejvalka se koukam takto vystavuje .... teda Myslim S13
Jinak koukat na drifty na parkáči (oni to ani nebudou drifty, ale gymkhana=žádné battly) mi nepřijde jako to pravé ořechové.
S15 - JDM
no jo no kdyz v praze nebo v blizkosti je jen tohle nebo strahov az budu mit vuz na drift tak klidne budu jezdit na sosnovou ale ted jet az tam jenom abych se koukal se mi nechceAwatar píše:NikdoDarkEgg píše:a kdo s nim jezdi ted?chosecz píše:Moje bejvalka se koukam takto vystavuje .... teda Myslim S13
Jinak koukat na drifty na parkáči (oni to ani nebudou drifty, ale gymkhana=žádné battly) mi nepřijde jako to pravé ořechové.
200sx s13 1989
Že se ti nechce po D1 do Brna bych pochopil, ale na Sosnu, do Mostu, nebo do Hradce je pěkná cesta, jako výlet fajn a ta podívaná se nedá porovnat. Já třeba v pátek odjíždim na drifty do Dánska a za dva týdny do Francie a taky nebudu jezdit, jenom porotcovat. Supr drifty jsou na Nürburgringu, perfektní trať a dobrý jezdci.DarkEgg píše:no jo no kdyz v praze nebo v blizkosti je jen tohle nebo strahov az budu mit vuz na drift tak klidne budu jezdit na sosnovou ale ted jet az tam jenom abych se koukal se mi nechceAwatar píše:NikdoDarkEgg píše:a kdo s nim jezdi ted?
Naposledy upravil(a) Awatar dne 29.05.2013, 17:47, celkem upraveno 1 x.
S15 - JDM
tak nejradsi bych se jel podivat na nejaky touge do JaponskaAwatar píše:Že se ti nechce po D1 do Brna bych pochopil, ale na Sosnu, do Mostu, nebo do Hradce je pěkná cesta, jako výlet fajn a ta podívaná se nedá porovnat. Já třeba v pátek odjíždim na drifty do Dánska a za dva týdny do Francie a taky nebudu jezdit, jenom porotcovat. Supr drifty jsou asi na Nürburgringu, perfektní trať a dobrý jezdci.DarkEgg píše:
no jo no kdyz v praze nebo v blizkosti je jen tohle nebo strahov az budu mit vuz na drift tak klidne budu jezdit na sosnovou ale ted jet az tam jenom abych se koukal se mi nechce
200sx s13 1989
Já tam budu ale bereme to s kámošema jako výlet. takže vlakem a s lahvinkou v ruce Doufám že se tam zas nebudou někde válet jako teď v HK
tak hrozny to zas nebylo a zejtra se jedou i tandemy
200sx s13 1989
celkem pěkný,bylo to něco uplně jinýho než okruhy.. a drifty vyhrálo EVO
Nissan 200sx s13 Ca18det
v tech malejch zatackach nemeli zadokolky sanciTerov píše:celkem pěkný,bylo to něco uplně jinýho než okruhy.. a drifty vyhrálo EVO
200sx s13 1989
neměli absolutně jsme si říkali že je to trochu nefér,chudáci zadokolky ale jako semerád umí fakt dobře, všechna čest co tam vyváděl za kouzla
Nissan 200sx s13 Ca18det
v sobotu jsem tam bidel bilou S15 na xSx s kompletni LHD koverzi...zante ji nekdo?
zajimala by me palubka odkud ji sehnal...
zajimala by me palubka odkud ji sehnal...