Dilna Praha nebo Brno
- anthonyStark
- user
Dilna Praha nebo Brno
Je dost pravdepodobne, zacatkem pristiho roku, budu nucen se prestehovat do Prahy, nebo do Brna.
Muj dotaz zni, jestli nahodou nemaji nekteri clenove z jednoho nebo druheho mesta nejakou spolecnou dilnu, kam bych reknu strcil moje auto, mohl na nem delat, a samozrejme za to platil najem. Jde mi o to ze pronajem garaze pro jednu auto je na prd, protze jsou garaze vetsinou tak maly, ze se kolem auta uz nic neudela.
Diky
Packo
Muj dotaz zni, jestli nahodou nemaji nekteri clenove z jednoho nebo druheho mesta nejakou spolecnou dilnu, kam bych reknu strcil moje auto, mohl na nem delat, a samozrejme za to platil najem. Jde mi o to ze pronajem garaze pro jednu auto je na prd, protze jsou garaze vetsinou tak maly, ze se kolem auta uz nic neudela.
Diky
Packo
Re: Dilna Praha nebo Brno
Ahoj, taky se pripojuji k dotazu, nejaka dilna k pronajmu, alespon vikendy, Vysocina nebo Brno ?
Nissan 300ZX '90 3.0i V6 TT SWB Targa-Top, Abarth 5OO '10 1.4i esseesse, Subaru Impreza '09 2.0i RX
JDM:
Mitsubishi Delica '96 2.8 TD SWB Crystal Lite roof, Mitsubishi Delica '95 3.0i V6 LWB Crystal Lite roof
FAMILY:
Nissan Elgrand '03 3.5i V6 XL RWD, Subaru Libero '93 1.2i Super-Deluxe 4WD
http://moje.auto.cz/user/Machy-CZ
JDM:
Mitsubishi Delica '96 2.8 TD SWB Crystal Lite roof, Mitsubishi Delica '95 3.0i V6 LWB Crystal Lite roof
FAMILY:
kdyby jsi hledal něco na vysočině někde kolem havl brodu nebo někde do 30 km tak bych se taky připojil :-)
Vysočina, ideálně NMnM, ZnS a okolí...
Nissan 300ZX '90 3.0i V6 TT SWB Targa-Top, Abarth 5OO '10 1.4i esseesse, Subaru Impreza '09 2.0i RX
JDM:
FAMILY:
JDM:
FAMILY:
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
vas je tolko ze si mozte prenajat celu halu
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
jo kdyby to tak bylo jenže je problém neco sehnat snažím se něco najít už týden a nic kamoši mají dílnu ale je ode mě 80 km a jezdit tam je se celkem prodraží
No u mně z místem problem neni ja bych tu dokazal uskladnit i 3 dalši sx ale horši je to asi s moji lokalitou =D takže komu se chce jezdit na Vsetin ?? =D
V HB neni problém vzít velkou garáž na letišti. Tuším že za ní chtěj 3500,- měsíčně. Bohatě by stačila pro 2-3 auta.
fun: 200SX S13 CA18DET
Daily: Lexus IS200 kombajn
Weekend: Celica 5g 4A-FE
Daily: Lexus IS200 kombajn
Weekend: Celica 5g 4A-FE
Tak proč už to tady někdo nenavrhnul?? já bych do toho klidně šel
- anthonyStark
- user
no HB mam ted 40km, coz by slo, ale asi se za 3 mesice budu stehovat do Nameste n. Oslavou, a to uz bych mel z ruky, proto to Brno
Promin že ti tady fušuju do vlákna ale kdyby jsme se 3 domluvili tak bych tady v HB do te garaže šel protože se to hodí :-)
- anthonyStark
- user
V pohode, jsem rad ze sem pisou i ostatni kde jsou soustredeny a tak.
V to jsem ani nedoufal ze by se mohlo stat
V to jsem ani nedoufal ze by se mohlo stat
Kluci kdyby tady někdo v brodě měl garáž a bylo by možný ju na chvilku pujčit za nějakej uplatek byl bych moc rád idealně s kanálem nebo aspon nájezdama potřebuju zkontrolovat auto na stk takže otázka jednoho odpoledne děkuji .
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
O garaži na letišti sem slyšel a vlastně i potom viděl,byla to taková krajní kterou táhl kluk se swiftem a věčně vymahal prachy po zbytku - nevím zda tam ještě jsou nebo v jaké sestavě a nejsem si jist s tema 3500,to byla docela veliká garáž,no ale zase už si to tak nepamatuju.Jde na to najít někde nabídka na internetu.
Taky to vypadá slibně v plastimatu třeba kdyby krachl Ross tak by to taky šlo
Taky to vypadá slibně v plastimatu třeba kdyby krachl Ross tak by to taky šlo
Ahoj, nejaky kontakt na tu garaz v HB?
Ja tedka asi sezenu pronajem v ZR, garaz na jedno auto s jamou + stani asi dalsi dve auta ve dvore...
Ja tedka asi sezenu pronajem v ZR, garaz na jedno auto s jamou + stani asi dalsi dve auta ve dvore...
JDM:
FAMILY:
JDM:
FAMILY: