Navod na rozoberanie CA18 zdvihatok, s obrazkami
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Navod na rozoberanie CA18 zdvihatok, s obrazkami
ja sem to skusal mne to moc neslo..ja sem si to zdvyhatko nasadil na trubku, par krat s tym buchel o zem a z trubky to vyletelo.. ked s tym buchnes o zem tak sa ten stred opre o tu zem a nema az taku moznost vyletet dal.. poslu foto ..
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
nemusí vyletět, stačí když se vyklepne do úrovně nejspodnější hrany obalu, pak je to už hračka (občas růčo, ale spíše kombinačky)
taky sem tomu neveril, ale de to. mlatit mlatit mlatit. o sverak mi to slo dobre... (prez hadr )
a na moji CA18T jsem tet nastavil ventilovy vule tema mericima pliskama a mam klid
a na moji CA18T jsem tet nastavil ventilovy vule tema mericima pliskama a mam klid
S12. NISSAN SILVIA S12
Dle rady starších existují tři typy hydroštelů ale pouze dva jsou rozebíratelné a to tyto:
-
- user
Mam rozobratu hlavu, niektore zdvihatka pri stlaceni pruzia zhruba pol centimetra, ine sa ani nehnu. Ktore su vadne a ktore su funkcne?
Dik
Dik
Ty, co se ani nehnou, jsou vadný. Ale doporučuju rozebrat všechny, vyvařit v Militu (nebo nějaké podobné sr*čce) a poskládat, pro klid duše...
200SX S13 ... "Being second is to be the first of the ones who lose" - Ayrton Senna
Vsetky som rozhybal vycistil a mlatia aj tak.ked to skladate plnite ich olejom alebo ich nechate naplnit same pocas chodu?
CA18det,GT2871,1,3bar,sard660,walbro,AFM 300zx,nistune,VLSD
tie co sa nehybu,su dobre,ak idu stlacit,su zle. Treba ich najprv naplnit olejom,stlacanim hore hlavou,az ostanu pevne.sx200 píše:Vsetky som rozhybal vycistil a mlatia aj tak.ked to skladate plnite ich olejom alebo ich nechate naplnit same pocas chodu?
presne tak ako si pisal.pred zlozenim do nich treba dat trocha oleja aby ich vacka pri starte na sucho nezasekla.potom ich olej neroztiahne a zostanu stlacene tak ako v mojom pripade.Ale uz frci vsetko ako ma vdaka.
CA18det,GT2871,1,3bar,sard660,walbro,AFM 300zx,nistune,VLSD