Lamino blatníky
Lamino blatníky
Ahoj měl bych dotaz pro ty co si stejně jako já koupili laminátové blatníky z polska. Budete nechávat plechové blatníky nebo vše co není potřeba vyřežete? Jde mi o to jestli se vyřezáním blatníků nebude kroutit kastle víc než teď. A budete blatníky lepit+nýtovat nebo stačí jen nalepit lepidlem na okna?
Re: Lamino blatníky
Takže o tuhost karoserie si strach neměl? s rozbrusem jsem kamarád takže s vyřezáním nemám problém
jen pro upřesnění to vyřezání jsem myslel asi nějak takhle i když bez rámu tohle asi nepůjde
ja bych to moc neřezal, osobně jsem laminaty lepil na stare blatniky, ale ještě kdysi davno jsem ty stare vyvařoval a pak časem jsem na to nalepil laminaty a jezdil, blbnul jsem s snim a ted když jsem to auto zase rozebral a koumal pravy zadni blatnik zjistil jsem že to kde jsem to vařil se roztrhlo, takže i když jsem to moc dobře nesvařil asi tak i přesto je jasné že tam asi nejake to pnuti bude když se to rozškublo, jestli chceš dodam foto, nemluvně o tom že kastle bez ramu se mi krouti a vrže jak blazen, předpokladam že je to tak u všech sx
To je právě to o co mi šlo. Vím že se s13 kroutí a nechtěl jsem to tím dodělat. takže asi předělám lemy a bude vyřešíno.
No az takhle jsem to samozrejme nerezal.Jen lemy do mista kde se potkava s podbehem.Tam zadny pnuti neni.
97' ECR33 M-spec 2
třeba jsadik to na s12 vyřezal úplně (s12 je skoro stejná co se kroucení týče) a podle toho co jsme kdysi řešili tak to drží http://www.nissanclub.cz/graphics/owner ... esized.jpg
- Invisibl3
- user
- Kontaktovat uživatele:
Já to budu řezat, ale mám pro to vymyšlenou vlastní konstrukci. Měl bych to dělat ještě před vánocemi, kdyžtak hodím foto. Budu ty zadní lamináty i upravovat protože jsou nevhodný. Budu je zkracovat a řezat.
Hodny zensky jsou jako funkcni cacko. Vsichni vi ze existuji, ale nikdo je nikdy nevidel www.garazkralupy.cz www.f-bazar.cz www.f-aukce.cz
Ca18det
FMIC
T28
Stage 2 chip
Velká dávka štěstí
Ca18det
FMIC
T28
Stage 2 chip
Velká dávka štěstí
Takže nakonec jsem řezal a dodělal jsem plechový podběh do lamino blatníku. ještě ho musím doladit aby padnul přesně do lamino blatníku ale to je detail dám sem pár fotek, třeba pomůžou někomu kdo nevěděl stejně jako já
drát na autogen je použitý jen orientačně abych mohl udělat šablonu z lepící pásky